Reklama

Reklama

Mandrill

  • Chile Mandrill
Trailer

Obsahy(1)

Když byl ještě dítě, stal se Antonio svědkem brutální vraždy svých rodičů. Živen krvežíznivou touhou po pomstě a láskou k filmu, Antonio tvrdě trénuje a postupně se tranformuje do špičkového nájemného vraha s kódovým označením Mandrill. Jeho jedinou slabostí jsou krásné ženy, a tak se Mandrill obrátí na svého strýce, aby ho poučil v umění svádění. O mnoho let později je Mandrill najat, aby dostal majitele kasina, mocného mafiána. Madrill brzy zjišťuje, že právě jeho hledal celé ty roky. Jenže když se setká s Dominik Del Solarovou, krásnou dcerou toho obludného zločnce, zamiluje se do ní a tenhle románek se stane překážkou k dokončení jeho pomsty... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na zaciatku som si povedal sakra. Dalsi mix infantilnej telenovely a martial arts filmu ako je u Zarora zvykom. Lenze s pribudajucimi minútami mi bolo cim dalej tym viac jasnejsie, ze tentokrat to tvorcovia nemyslia ani nahodou vazne a ja som prijal ich hru a zacal sa neskutocne bavit. Atmosferou mi to pripomina film Black Dynamite, kde sa tiez vsetci tvaria neskutocne vazne, ale pritom dany zaner paroduju. Rozpocet filmu velky nebol, takze akcne sceny tvoria len bitky v ktorych Zaror rotuje na vsetky mozne sposoby a z roznych uhlov a znova tym dokazuje, ze v súčastnosti patri medzi elitu filmovych bitkarov. Len skoda, ze mu to miestami kazi kameraman, ktory ako keby nestihal a obcas bitky zabera z blbych uhlov. Trochu ma mrzi, ze tu chybal nejaky poriadny hlavny zaporak, takze namiesto neho tu Zaror drti len mnozstvo druhotriednych poskokov bez poriadnej gradacie. Vysledkom je film u ktoreho, ked sa naladite na spravnu vlnu, tak sa budete skvele bavit. 7/10. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Laskyplna (sebe)parodicka pocta detektivnim/spionaznim thrillerum let 60., ktera svym pojetim nema az tak daleko treba k "Sabotage" od Beastie Boys. Bojove umeni hlavniho predstavitele je jen tresnickou na dortu. Kam se hrabou dnesni nakladne a nabobtnale hollywoodske zanrove filmy. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pomaly si na tie chilske excesy v akcnom zanri s Markom zacinam zvykat... :) a budem sa opakovat, ale nech uz je tu Undisputed III! (screener s eng. titulkami) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé, co Kiltro. Chilská režie mi příliš nesedí, vata, co vyplňuje přestávky mezi souboji je plná šedých cucků a chuchvalců, ale kvůli příběhu se na to nedíváme, že Adriane?? :) Zaror znovu dokazuje, že nejlépe se cítí ve vzduchu v nějakém horizontálním vrutu... a že jich tu je požehnaně, navíc většinou ve variantě 720° a ještě před dopadem odněkud vylétne noha a přistane na ksichtě protivníka. Akrobacii a hbité končetiny tu potkáváte na každém rohu, v chodbách, schodištích a i když výčet používaných technik není až tak obšírný, v provedení Marka vypadá každý úder, či salto lahodně a nenáročně. Takže teď už musí přijít Undisputed 4 (pořád doufám, že si v něm zahraje) nebo nový Mortal Combat, jehož snové obsazení sestavili nedávno na imdb... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Marko Zaror ve filmu nejenže hrál, ale byl také producent a choreograf bojových scén. (Rominator)

Reklama

Reklama