Reklama

Reklama

Knock

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2011, 7 min

Režie:

Deric Nunez

Scénář:

Deric Nunez

Hrají:

Deric Nunez
(další profese)

Recenze (16)

kingik 

všechny recenze uživatele

Klep, klep, kdo to klepe? Kdo to klepe na pohlednou blondýnku v noci když je v bytě sama? Z krátkometrážního horůrku sice srší amatérismus na všechny strany a Felicia Diny v hlavní roli nehraje nijak extra, ale nečekaně jsem sebou trhnul při rynčivém zazvonění telefonu a atmosféra byla více než dobrá. Ploužení po ztichlém bytě za neznámým cosi mělo něco do sebe. Po titulkách ještě přišlo vyústění. A na začátku se ve filmu objevil režisér Deric Nunez. Mé hodnocení: 60% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Amatérský kraťas na téma vetřelec v domě sice se strašlivou herečkou v hlavní roli, jednoduchou zápletkou, ale opravdu opravdu pěkným závěrem. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale mělo to atmosféru a překrásnou blondýnu v šortečkách. Ani jsem si nevšiml, zda umí, či neumí hrát, jak tu mnozí naznačujou. Já se jenom kochal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Felicia Raye Diny by se v pornu jistě neztratila, byla totiž taky tím jediným na co v tomto krátkometrážním (prý hororovém) snímku dalo dívat. Ťukání na dveře dnes už nikoho nevystraší a přestože jsem zaregistroval menší pokus o vytvoření atmosféry, tak to byla celkem nuda. Ono sledovat pěknou bloncku s pálkou v ruce možná někomu ke štěstí stačí, ale já chtěl vidět i trochu toho teroru… ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ťuk ťuk. Kdo tam? Vrah. Kterej vrah? Brzo Tvůj. Blond girl ozbrojená pálkou se plíží po bytě zatímco na ní někdo nebo něco vytrvale ťuká. Na jejím místě by byl podělanej i kdejakej chlap, takže se jí vůbec nedivím, že měla pro strach naděláno. Co mě dostalo byl fakt že když se vzbudí ukazují hodiny 4:44 a film se mi v čase 4:44 seknul. Musel jsem si to přehrát znova abych zjistil jestli za sek je odpovědnej rejža nebo se stala meganáhoda. Atmosféra byla hustá jak krupicová kaše a konec povedenej. Bacha po titulkách přijde vyústění. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

A já tomu dam 4* a důvod v půlce tohohle solidního kraťasu mi někdo zaklepal na dveře. (blbá pošťačka) I bez toho bych nedal, ale nejspíš nižší hodnocení než 3*. 78% ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Who's out there?" Chudinka se tak pilně učila, dokonce měla naplánované rande a pak ji někdo bez udání důvodu zabije. Herečka otřesná, příběh nulový. A když už to vypadalo, že se začíná budovat atmosféra, tak začaly titulky. Větší koninu jsem dlouho neviděl. Ovšem proměna zubního kartáčku v baseballku je vskutku zázračná. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac to nebolo zle a dokonca to aj malo svoju atmosferu, co sa to skryvalo za tajomnym klopanim. Klop klop, kto je tam? :) ()

BazzoxCZ 

všechny recenze uživatele

Ni když uznám že je to kratkokomentážní horor tak je mi jasné že tu ,,bejsbolovou pálku´´ nemohla hledat dlouho a jen tak se ji válela na podlaze v chodbě jinak cajk :D husina tam byla ()

burg 

všechny recenze uživatele

Klasická ploužárna potemnělým domem s blonckou v hlavní roli. Nic objevného, ani závratného. Ale pravda, poslední dvě, tři vteřiny po titulcích stály za to - na rozdíl od přímo ukázkové proměny zubního kartáčku v basebalku (která jí v závěru očividně stejně byla na prd...) ()

Reklama

Reklama