Reklama

Reklama

V opuštěné továrně mučí své oběti sériový vrah, zvaný "Pavouk" - nechává je při životě tak dlouhou, jak jen to vydrží. Po neúspěšném zásahu FBI se doktor psychiatrie Fredrick Leeme rozhodne případu vzdát. Odchází pracovat na psychiatrické oddělení, kde je jeho pacientem Matthew, který se probudil z komatu a trpí ztrátou paměti. Ten, aby o sobě zjistil víc, se vloupá  do kanceláře doktora Leemana a najde tam materiály k případu "Pavouk". Krátce poté začíná mít děsivé, realistické sny - zažívá to samé, co vrahovi oběti... Matthew a jeho sny se stanou klíčem k odhalení případu, který policie nebyla schopna vyřešit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když zde pátrání skutečně je. Bohužel se ukazuje, že to je docela nuda, která s sebou nepřinese žádný skutečně zajímavý zvrat. Většina scén je strašně plochá, nudná, dokonce ani ty titulní „Smrtelné sny“ v sobě nemají nic, co by na diváka dokázalo nějak děsivě zapůsobit. Tohle je odfláknutá práce, skoro se chce říct, že Luigi Cecinelli nebyl pořádně schopen vystavět skutečně napínavou zápletku. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Tento film si nezaslouží být tak neznámý. Upřímně jsem nepochopil, jestli je to Italsky, nebo Anglicky, ale viděl jsem to v Angličtině a musím říct, že se mi to velmi líbilo. Originální příběh se skvělými herci a dechberoucím závěrem. Docela mi to připomínalo Shutter Island, i když ten je ještě o škatulku výše. Ale za zhlédnutí určitě stojí! 75% ()

sb0 

všechny recenze uživatele

Prídem a pozerám Whaat ? Vysvetlí mi niekto prečo tak dobrý film je tak neznámi a to 7 rokov ? Teraz k filmu. Neuveriteľný thriller o sériovom vrahovi ktorý má veľmi záludné myšlienky.Keď vidím ako je to prepracované tak si myslím že scénarista je psychopat predsa tu neni uvedený no jedna vec mi vadí a to opozeraný dej. Dokola to isté ale oplatí sa pozrieť.Efekty 6/10 Hudba 9/10 Scenár 9/10- 4 hviezdy. ()

Reklama

Reklama