Reklama

Reklama

Zaostřeno na spontánní samovznícení člověka

(TV film)
  • Velká Británie Inside Spontaneous Human Combustion
všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 42 min

Hrají:

Bruce Dickinson

Obsahy(1)

V minulém století přišlo za záhadných okolností o život více než sto lidí. Oficiálně byla jejich úmrtí označena za neobvyklé nehody, k nimž došlo za nešťastných okolností. Neoficiálně však existuje děsivá teorie, která je všechny spojuje: spontánní samovznícení člověka. Opravdu ale k tomuto jevu dochází? Zpěvák kapely Iron Maiden Bruce Dickinson se vydává tuto záhadu vyřešit. Jeho neohrožená výprava za pravdou ho dovede do svízelných situací, ale poté, co podstoupí riziko spálení, najde několik překvapivých odpovědí na jednu z nejožehavějších otázek v dějinách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

fleker 

všechny recenze uživatele

tento způsob smrti, zdá se mi naprosto famozním...SHC neboli náhlá přeměna lidské bytosti v obří svíci, hořící zevnitř tak, že tuk z vašeho těla se nasákne do oblečení které mate na sobě, čímž se stanete ohýnkem i palivem zároveň, přičemž nejbližší okolí zůstává naprosto neporušené, to je prostě paráda...ta představa že přijdete domů a váš spolubydlící nikde, jen na zemi jákási hromádka popela, dvě holé ruce a kus hlavy od čelisti nahoru,,, tady prostě příroda ukázala jak talent tak uměleckýho ducha.....a nikdo nemůže říct, že po vás po smrti nic nezbylo, taková biologická koláž mluví sama za sebe...a člověk aby se pak bál, vobjednat si v hospodě zelňačku,,,,ta teorie fatálního prdu je totiž vcelku uvěřitelná,,,, lidský tělo je napěchovaný spoustama nechutnejch věcí, všetně různejch plynů...i cé ó dvojkou se dá pěkně přiotrávit, to se ví ,,,,když nám otom jednou vyprávěli, hned sme to museli vozkoušet, jesi nám ve škole náhodou nekecaj...vzpomínám že sme tenkrát nasadili igelitovej pytel kamarádovi na hlavu, a těšili se, jak budem společně -trávit- čas...chvíli dejchal vlastní smrad z huby a už se mu motaly haksny,,,když si sundal skafandr, usmíval se jak kretén....potom vytáhnul zapalovač, začal škrtat jak šílenec voči dokořán a něco šeptal do zdi... podle něj sme nebyli v místnosti sami...tvrdil, že za náma stojí mluvící kráva,,,,když sme mu řekli že mluvící krávy nejsou, urazil se a začal svou halucinaci hladit po zadku..pak se prej najednou ztratila...zničeho nic, a zrovna ve chvíli kdymě napad způsob, jak ověřit, jesi je to halucinace, nebo vážně mluvící krávy, co kouřej tvrdý sparty existujou, jenom my pohani je prostě nevidíme,,,, nejdřív nechtěl, ale nakonec povolil, a proti vlastní vůli byl opět přidušen průhlednou igelitkou.. už je tady povídá..otočil sem se ke krávě zadnicí a vztyčil za zády tři prsty...stál sem přímo mezi přiotráveným kamarádem a jeho hovězím výplodem...moje teorie spočívala v tom, že pokud ukážu za zády halucinaci určitý počet prstů, tak aby je kamarád, jež je majitelem oné halucinace a jako jediný je schopen s ní komunikovat,neviděl, halucinace předá informaci o počtu prstů mému kamarádovi, jenž tento údaj pak vysloví nahlas, a trefí to, pak máme osumdesát důvodů ze sta, věřit v jejich existenci,,,,a dopadlo to tak, že... ...a nebo víte vy co? já vás radši nebudu děsit.. ()

Whovian 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý, nakonec se sice nedopracujeme k žádnému závěru kromě toho, že nám samovznícené prase propálilo podlahu, ale je tam Bruce, chová se vtipně a má hezkou helmu. ()

Reklama

Reklama