Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina masožravých domorodců, kteří se do této chvíle ukrývali před lidmi, je přinucena vyjít ze svého úkrytu. Jejich teritorium je totiž narušeno rodinou, která přijela na dovolenou. Během dovolené se musí Claire se svým mužem postavit tváři v tvář před hordu lidožravců. (LIVINGDEAD)

Recenze (11)

akisha 

všechny recenze uživatele

Otřesný počin o kanibalech v lesích. Bože chraň. Neexistuje nic jako herci, neexistuje nic jako smyslupný děj nebo nápaditá kamera a už vůbec ne atmosféra, z každé vteřiny přímo čiší amaterismus. Dorazily mě slipy na domorodcích a jejich záliba ve střevech (co s nima furt maj- viz Ženy od hluboké řeky. Copak jim snad chutnaj nebo co? Režisér si potřebuje zopakovat biologii!). Nesplňuje absolutně nic z hororových požadavků a ta jedna * snad jen kvůli místy ne tak příšerné hudbě. Což neznamená, že by byla dobrá. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když před dvěma třemi lety u nás vyšla naprosto vynikající knížka Jacka Ketchuma Po sezoně, okamžitě vyskočila v mém soukromém žebříčku horrorových knih hodně vysoko a já tajně očekával, že se dostane i na další pokračování. Protože Po sezoně je fakt nářez. K tomu dosud nedošlo a tak jsem byl rád, že si můžu chuť ukojit alespoň filmovou verzí. Z té vyplývají hlavně dvě věci: Buď 1) nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, a neměl se o to pokoušet ani Ketchum (to v případě, že se film drží románové předlohy) nebo 2) některé příběhy prostě filmovou adaptací nutně ztrácí a jsou na filmové plátno nepřenositelné (to v případě, že se film od románu dost odlišuje, čemuž ale trochu odporuje fakt, že scénář k filmu psal sám Ketchum). Offspring je prostě takřka absolutní zlo v tom nejhorším možném smyslu, na úrovni dejme tomu nějakého patnáctého až dvacátého pokračování Wrong Turn. Nefunguje v něm vůbec nic, od zmateného příběhu, sračkoidního scénáře, který nutí postavy jednat naprosto podivně, přes fakt, že již tak hloupý scénář na kolenou doráží samotní herci, kteří se ani trochu nesnaží (řekl bych zcela v linii: pracuji jen do výše svého platu) až po zcela iritující barvu krve. Prostě nic. Všechno (nahota, gore, zápletka) už tu bylo, zpravidla v lepším podání. Možná si říkám, že už jsem zjistil, proč se k vydání pokračování Po sezoně nikdo nehrne. A i když ho nakonec někdo vydá, asi se budu hodně zpěčovat po něm sáhnout. Od odpadu film jen tak tak zachraňuje zajímavá - a k podobným osmdesátkovým filmům odkazující - hudba a fakt, že se ve filmu mihne Ketchumova strhaná tvář. 0,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pozitív tohto filmu je to, že vlastne zo svojho sequelu ( THE WOMAN ) robí lepšie dielo, akým je. Je to tak nejak paradox, ale tak to proste je. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Uf! Už jsem si říkal, že tohle na jeden zátah asi nedám. Vlastně jestli vůbec někdy. Fádní styl lesní honičky, která neukáže absolutně nic nového, nemá žádný koule, děj průhledný až hamba a navíc trpí absencí snad všech hororových atributů. K tomu všemu ta herecká neschopnost a je vymalováno. Nevím jestli jsem toho chtěl tak moc, ale tahle retro skvadra umouněných lidiček, žijící v lese jako banda houmlesáků, mi to zcela jistě splnit nemohla. Od pana Houtena jsem zázrak nečekal, ale takovej šunt taky ne. ()

doughnut odpad!

všechny recenze uživatele

Ať dělám co dělám, nenalézám na tomhle filmu nic pozitivního a nemůžu jinak než dát odpad. Byla to opravdu neskutečná sračka. A ještě k tomu ty neskutečně iritující hudební efekty... ()

GizmoD 

všechny recenze uživatele

Kanibalsky slasher s neznicitelnou matkou rodu, bez deja, bez atmosfery + stupidita civilizovanych hrdinov, ktorym nepomozu ani zbrane, nijako nezaujmu. Jedna hviezda za deti s kanibalistickymi rovnatkami a typka co si ukusil trosku buchticky :))) ()

Reklama

Reklama