Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 5
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 5

Recenze (250)

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nedívám se na rodinné sitcomy, jak ty české ani ty zahraniční. Proč?- Protože mám pocit že od dob Alfa a Kroku za krokem prostě nic kloudného nevzniklo, proto jsem dlouhou dobu přehlížela i Průměrňákovy...A víte co?Byla to chyba. Jednou jsem je náhodou chytla v TV, kde zrovna nic nebylo tak jsem to dokoukala celý díl...A hele, ono mě to i bavilo! Pak následovaly další 2 díly a ty mě zase bavily, a tak jsem začala koukat každý den. Nestává se často že by mi v těchto seriálech byli všichni členové rodiny sympatičtí ale tady dokonce proti nikomu nic nemám, a to se mi normálně postavy s povahou jako Sue příšerně hnusí a mám potřebu je zaškrtit (fuj optimismus :D ), ale Sue jako taková mi v tom seriálu ani nevadí....Jasně není to ten typ hláškama natlakovaných seriálů při jehož sledování se budete válet po zemi smíchy, ale bude vás bavit. Alespoň mě jo....Houk! ()

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál dal mé předpojatosti vůči Americe solidně přes hubu. Jó, jasně, Modern Family, Big Bang, Matka a tak dále... Do prčic, tohle je super! Když jsem to viděla poprvé, řekla jsem si, že je to blbost. Protože jsem kráva. Pak jsem ale zaregistrovala nejstaršího syna. Na jeho scény jsem začala zvedat oči k televizi. Při tom mě ještě chytili rodiče a bylo. A pak jsem samozřejmě utíkala k počítači, abych se koukala na originál, protože víme, že ano... Seriál celkově je realističtější, než by se mohlo zdát, i když jsou patálie koncentrované, člověk se s tím dokáže reálně ztotožnit. Sue je místy na můj vkus dost přehnaná, Brick je takový malý podivíňátko, ale máma+táta jsou boží a AXL! Bože! Ten kluk mě ale neskutečně baví! Respektive jeho představitel Charlie McDermott, jež hraje stylem dle mého názoru těžce neamerickým a jelikož tuším, kde končí režie a začíná jeho um: Klobouk dolů! Fakt. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: HBO COMEDY = 6.9.2010, réžia českého znenia (HBO 2010) = VLADIMÍR ŽĎÁNSKÝ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: FOOOR = 5.7.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2013) = - Po RODINNEJ VOJNE ďalšia skvelá séria až do špiku kosti satiricky sa "navážajúca" do problémov dnešnej tradičnej rodiny. Všetky postavy akoby vypadli z reálneho života a do vienka si pribalili nekompromisnú mieru nadsázky a jedinečného humoru. No a nad tým všetkým exceluje Patricia Heaton ako sympatická a pochopiteľne "mierne" hysterická matka. (18.7.2013) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Průměrňákovi jsou v mých očích bohužel podprůměrní. Nesympatická směsice herců, ztvárňující ještě více nesympatickou směsici postav, které mají divákům připadat sympaticky v epizodách, které jsou spíše týráním a nepřímým vyzýváním k sebevraždě. Nenacházím téměř žádný klad na tomto více méně zbytečném sitcomu. Scénáristé nejspíše vsadili na to, že samotný "sitcom" je omluvou pro blbost, jakou se tohle vše presentuje. Bohužel, vážení a milí, i sitcom musí za něco stát a i blbost, jakou se hlavní hrdinové projevují, je třeba řádně promyslet. 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Křesťanštější Goldovi, bělejší Cosbyovi, současnější Flintstoneovi, asocialnější Pearsonovi, chudší Sheffieldovi, méně zavázaní Bundovi, subtilnější Connerovi, reálnější Obloukovi, ne tak početní Lambert-Fosterovi, decentnější Moodyovi, američtější Harperovi, pozemštější Solomonovi……..vezměte mixer, vložte do něj všechny vypečené seriálové klany jaké jenom znáte, nechte ho vykonat své a výsledkem jdou Heckovi……nestandardní rodinka složená ze standardních členů. ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • Město Orson je smyšlené, ale založené na skutečném životě města Indiana Jasper. (Delock)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama