Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 15
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 15

Recenze (250)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Prvních, asi 10 dílů, je naprosto skvělých. Opravdu se najde jen málo seriálů, které mě dokážou pobavit natolik, abych se u nich smíchem popadal za břicho. The Middle se to povedlo. Seriál sice dalšími epizodami trochu ztrácí dech, ale stále je to v komediálním a sitcomovém, seriálovém světě, nadprůměr. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Když se řekne pohodový komediální seriál, tak je to určitě toto. Sleduje život absolutně obyčejné rodiny a jejich strastí, problémů, ale i jejich radostí a pospolitosti. Humor tu tak hezky plyne a není vystavěný na sílu. Všichni mají perfektně stanovené vlastnosti a těch se celý seriál drží. Na nich stojí celý humor a seriál. Rodina je sympaticky obyčejná, pohodářská. Mike je klasický chlap, který nic neřeší, háže fórky, proplouvá si životem v klidu a bez stresu. Frankie je proti němu klasická ženská, ve které jsem se bohužel občas poznávala, což mě rozesmávalo ještě víc. Sue je infantilní, optimistická holka s hlavou v oblacích. Brick je introvertní kluk, který chce hlavně čas a klid na čtení. Axel – nejstarší syn – klasický puberťák, který nic neřeší. Seriál jsem sledovala/poslouchala hlavně jako kulisu k dalším činnostem. Rozhodně vám vždy zvedne náladu. Jejich rodinné trable vás tak hezky vytrhnout z vašich rodinných problémů a svět vypadá hned optimističtěji. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Údržbár zo Scrubs a manželka Raymonda, ktorého má každý rád, si založili rodinku. Majú tri deti a rodinný rozpočet na úrovni chudoby. Žijú však v Amerike, takže si môžu dovoliť lepenkový dom, auto a jedlo do mikrovlnky. Žijú si proste ten americký sen. Axl, najstaršie decko, je tuctový, lenivý, ignorant, a teda zrejme budúci člen manažmentu detroitskej automobilky. Najmladšie decko Brick, otravný trpaslík vlastniaci rybie oči a dr*lú povahu. Parchant zrelý na pár faciek. Už zostáva len dcéra Sue. Divná, nadšená, naivná, neskazená, zjašená osôbka. Rozhodne najväčšie plus seriálu, lebo jej ksichtové kreácie ma vyložene bavia, tak ako aj jej povaha. Podpriemerný seriál, ale nejako podivne púta pozornosť. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že ač mi tento sitcom vždycky připadal přitažený za vlasy a občas mě rozčiloval, nasledovala jsem všechny díly a jsem celkem ráda. Na rozdíl od spousty jiných seriálů mám totiž pocit, že tento měl, co se příběhu a zároveň nastavené úrovně týče, stoupající tendenci. Vyhovovalo mi, že v několika posledních sériích Sue už nebyla tak moc bláznivá, Brick začal alespoň vzdáleně připomínat normálního puberťáka a Axl trochu zmoudřel, Mike byl občas milý, Frankie... no ta byla pořád stejná. Přesto si to v sobě stále neslo svoji původní notu a závěr prostě neměl chybu. Celá poslední série byla hodně nostalgická, vždyť se zde dokonce objevil i Brickův kroužek společenského chování :D A poslední díl, který skončil jako závěr prvního dílu byl moc dobrý. Takhle by to podle mě mělo vypadat, jelikož spousta fanoušků se seriálem roste a žije s ním a právě pro ně je to to nejlepší. Ne všichni jsou takoví magoři, že nasledují celý seriál během jednoho měsíce, ale i mě to celkem dojalo. Myslím si, že by tento seriál už měli nechat spát a podle mě ani plánovaný spin-off o Sue není dobrý nápad. Ale tak uvidíme, nechám se překvapit. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Staré díly jsou snesitelnější. Sem tam je to hodně vtipné. Ale ta atmosféra je mi proti srsti, satira či ne. Možná jsem jen povrchní typ pro kýč, ale jsem rád, když nadsázka mě donutí si v rámci žánru oblíbit charaktery, které by IRL byly odporné. Jinak mě to nutí k pocitu, proč si pouštím televizi k oddychu a eskapismu, když se mi vlastně svět z té horší stránky najednou promítne tam, v podstatě takový pocit mám furt z moderních děl našich luhů a hájů. Ale americká vyšší a vyšší střední třída se rády zasmějí i jakože poučí, o tom žádná. ()

Galerie (1 851)

Zajímavosti (53)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama