Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex, člen speciálního policejního týmu má složité vztahy se svou bývalou ženou a dospívající dcerou. Když propustí z vězení jeho kamaráda z dětství Victora, dostihne však Alexe jeho minulost a obává se Victorovy pomsty… Alex Decker, ostřílený člen ženevské policejní jednotky SWAT, se po rozvodu soustředí hlavně na zlepšení vztahu se svou dospívající dcerou. Když v tom se najednou v jeho životě objeví bývalý kolega a nejlepší kamarád Victor, kterého byl Decker před dvanácti lety nucen strčit do vězení za vraždu prostitutky. Oba muži, spojeni stejným traumatem z dětství, uzavřou křehké příměří. Ovšem jakmile se Victor, pracující nyní pro místní mafii, začne scházet s Deckerovou ex-manželkou, policejní instinkty signalizují něco nekalého. Victor touží po pomstě a Decker se ho snaží dostat zpět do vězení, přičemž dává v sázku svou kariéru i život svého nepřítele. Decker vidí možnost konečně vykonat opravdu hrdinský čin, kterým se touží vykoupit z pocitu viny za náhodnou smrt svého mladého bratra. Je také posedlý uchránit svou dceru od nebezpečí, které očekává. Nakonec však konflikt s Victorem donutí Deckera nahlédnout na dno své duše, aby zjistil, že jeho nepřítelem nemusí být ten, jehož se obává. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Babulik 

všechny recenze uživatele

Ani zápletka so slušným potenciálom ani pochmúrna vizáž filmu nedokážu napraviť to, čo v tomto filme zlyháva očividne najviac, a to slabučké herecké výkony. Film absolútne nemá kto herecky ťahať a spolu s neistou réžiou to dáva záruku, že na film zabudnete skôr, než skončia záverečné titulky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Evidentně drahý akční thriller v kooperaci zemí, které s akčními filmy moc zkušenosti nemají. Na první pohled film vypadá přes filtry draze, akčně, efektivně, což je jeho velký plus. Horší už je to s příběhem, který je naprosto průměrný a o ničem a úplně nejhorší je to pak s herci, kteří jsou, kór v tomhle filmu, naprosto brutální dřeva. Už dlouho jsem neviděl v takhle nákladném filmu, tak strašně herce hrát. Možná taky proto ten film má takové hodnocení, jaké má. Po technické stránce mi totiž špatný zase tak nepřišel. ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama