Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Sick papá feat. gory princess daughter vs. fataly lover boy - trailer toho nasľuboval dosť - a to aj splnil ! ( zase ten oldies - milujem to ! ) Proste sk(u)rvavený " GREASE " ohodený trikom " Metallica ". Gore / retro jednoducho fičí a je Mi jedno , či zdielaš názor .( bodík navrch za torture ). I luv ya Australia ! Xavier je Môj fresh bonbón - " Eclipse " som však výdatne okašľala a budem okašľávať aj naďalej ! ( originál musím - a aj bude ! ) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Film začal jako tuctový exploiťák pro mladé, ale díky hardrockové hudbě si mě získal na svojí stranu. Postavy se naklepnou jen zběžně a až nečekaně rychle se začne něco dít. Což je pouze dobře. Mladého klučinu, odpovědného za smrt svého otce, začne terorizovat a mučit narušená spolužačka i se svým milujícím tatínkem. Dvě třetiny jsem si pobrukoval se skvěle padnoucí hudbou, kochal jsem se docela nápaditým mučením a řikal si, že je to fajn horůrek. Jenže nastala třetina poslední, která se naprosto neuvěřitelně zlomila a já nevěřil svým očím! Oběť přechází do útoku s šílenou vervou přežít a své trýznitele patřičně zlikvidovat za pochodu metalové smrště, která lahodí mým uším. No paráda! Pak se to už nese ve více méně zajetých kolejí, ale přesto svým způsobem docela nevídaným. Tak trochu navíc mi přišla komická postava mladíka, co si sjednal rande s vytouženou holkou na maturitním večírku, a místo toho spolu hulí a šukají v autě na parkovišti. Přesto... tenhle australský exploitation mě dost mile překvapil, takže nemůžu jinak, než doporučit podobně naladěným fandům. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Přibij penis k židli, hřebíkem rezavým... princezna tu bydlí, s tatíkem úchylným." Pastva pro mou duši starého romantika! Milující tatínek s krédem: Pro svoji dcerušku „Pretty as a picture“ jen to nejlepší! Romantickému tanci, odborné práci s akuvrtačkou a přibíjení ocasů třikrát zdar! Stud je zbytečný přepych, močit před zhrzenou spolužačkou je v cajku. „Jůů, on pláče.“ Potěšilo i sestřelování Brenta ze stromu, pěkně po australsku, jen šutrákama. MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ: kočka Bystroočka:  čtyřka z etikety při stolování, pětka z kosmetiky. Tatínek: nedostatečná z rodinné výchovy, výborně z chlípné mimiky. Lola: trojky ucházející, jednička z tvůrčího kreslení, jednička z praktické psychopatie. Holly: úspěšně absolvovaný kurz sebeobrany. Nabíječka Mia: chvalitebně z Emo, výborně z ručních prací při tanci a z carfuck mechaniky. Panic Paul: výborně z botaniky, seminárka o canabis, zvládnul i test ze sexuální přípravy. Rhys Agnew: neprospěl. Postavy - CHOVÁNÍ: trojka z mravů. Bonus: zajímavě prožívaný Brentův bouldering na skále v buši. Včetně následného pudu sebezáchovy, to bylo přesný. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nejlepší násilnostní exploiťák, co jsem teď za delší dobu viděl. Sympatickýho emáckýho vlasáče przní šílená teen princeznička, kterou si doma hýčká lehce pedofilní tatínek. Jelikož ’blbe, nepřijal’s pozvání na ples - nevadí, budu tě mít doma na hraní místo Kena a uděláme si svůj vlastní ples’. Ono brutálu tady vlastně zase tolik není, ale ten kontrast natřpytěný barbie růžovosti a zvrhle sadistický ujetosti mě prostě dostal. Plus srandy typu ’vytuněná’ máti, jáma s překvapením nebo rande tragéda s gotičkou. A uznejte, že navrtání díry skrz čelo na mozek a zalití jí vařící vodou, to je přece kurva dobrej nápad! Přes značnou odlehčenost ten film ale neztrácí ani na vážnosti - viz. katastrofa na začátku, vztah matky se synem a převrácená revenge. Takže doporučuji, daddy a jeho princess (rozmazlená svině, ale stejně jí mám rád) vítězí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Loved Ones přináší retro-metalový high school torture, kde lidi jezdí v suprových veteránech a poslouchají drsný metal. V hlavní roli máme pošahanou děvčicu, jejíž posedlost Xavierem Samuelem přerostla až do brutálního extrémna. Její pomatená rodinka mi připomínala tu z originálního Texaského masakru. Měla jsem dojem, že u hlavní (anti) hrdinky se snímek inspiroval tragickými postavami Carrie a May. Také jsem tu zahlédla něco z Martyrs a Misery. Snímek má v sobě časté náznaky černého humoru a velmi vkusně s tím dokáže pracovat. Během děje je nám také odhaleno, že Brent vlastně není první obětí Lolo. Její vražedná šňůra totiž byla možná započata již velmi dávno... Robin McLeavy je ve své roli výborná, stejně jako její "tatík." A závěr je dokonalý (že by lehká parodie na tradiční hororové konce a odolnost maniaků?:) Stejně jako song Not Pretty Enough. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)
  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama