Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během průzkumné mise narazí skupina mariňáků na zakrváceného Iráčana, který je následně nedobrovolně dovede až k jeskynnímu komplexu, kde měli povstalci svou základnu. Vojáci jsou přesvědčení, že zde naleznou i své ztracené druhy, které hledají. V jeskyni však na ně čeká něco mnohem horšího. Toto místo totiž obývá starobylý démon, který byl probuzen a nyní si žádá nové oběti… (SOLOM.)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušných hororových krátkometrážních kousků s hororovou tématikou není nikdy dost a tento se docela povedl. Starobylý démon, mariňáci a ponurá atmosféra jeskynního komplexu – to vše se mi docela líbilo. Kašlu na to, že to nebylo zrovna dvakrát originální. Já se u toho nenudil, mělo to dobrý spád a kdyby ještě trochu více přitvrdili, vůbec bych se nezlobil. I tak se z toho ale nakonec vyklubal dobrý - průměrný kousek. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdybych točil kraťasy, točil bych asi nejradši přesně takovéhle kraťasy. Dobrý nápad, výprava, kamera, masky, a nepřímo i trocha blízkovýchodní mytologie. Tři hvězdy by mi přišly málo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slušne prevedenie, ktoré mi v tomto prípade stačí k spokojnosti. Nikto s tvorcov sa tu nehrá na supertalentovaných a držia sa toho, na čo majú sily. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Celkem nudnej kraťas o jednotce vojáků, která vleze do jeskyně, kde přežívá nějakej démon zombie či co to sakra je. ()

Reklama

Reklama