Reklama

Reklama

Někde v poušti

Obsahy(1)

Španělská dívka Sofia ztratila svou matku, která po dlouhé nemoci zemřela. A do rukou se jí dostane tajemný dopis, jenž její matka poslala do Chile, když byla ještě naživu. Dopis pošta vrátila, protože adresát nebyl nalezen. Obsah dopisu vyvolává v Sofii neklidné otázky a nablízku není nikdo, kdo by jí na ně odpověděl. Vydává se tedy na dobrodružnou cestu do Jižní Ameriky, do neznámého města ležícího někde daleko v poušti… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

decay 

všechny recenze uživatele

Sofia je profesionálna plavkyňa, ktorej zomrie matka počas pretekov a ona sa s ňou nestihne vidieť a naposledy rozlúčiť. Doma nájde dopis, ktorý posielala jej matka niekde do Chile na miesto o ktorom nik nevie, svojej dávnej láske. Po ceste stretne Nadiu, ktorej pomôže zaplatiť cestu a tá sa na ňu nalepí a Gustava, ktorý ich obe vezme autom. A tu sa to v podstate celé aj začína. Film má dlhú stopáž, čo by vôbec nebolo na škodu, keby bola využitá. Namiesto toho je tam veľa hluchých scén, ktoré sú úplne zbytočné. Kamera je výborná, akurát tie hluché scény napriek tomu, že sú výborné, pôsobia zbytočne a celý film rozbíjajú, čo má za následok nudu. Škoda toho, pretože nápad nie je vôbec zlý. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film určitě zajímavý, na hlavní hrdiny jsem si udělal názor asi až v půlce filmu kdy dojde na "oslavu" narozenin a spoelčný dárek pro Nadiu, to bylo moc hezký. Takový dárek by mě udělal taky radost, je vidět že když chce člověk udělat druhýmu radost nepotřebuje na to ani cent. Pak ještě ta přestřelka to byla celkem silná scéna, a i když vlastně byla hodně nenápadná a krátká, dokázala celý příběh posunout do osobnější a citovější roviny. Teď mám docela dilem kolik tomu dám, pomalu abyhc si vzal kytku, začal trhat lístky a říkal, tři - čtyři, tři - čtyři, ale nakonec s ohledem na šarm hlavní představitelky půjdu směrem nahoru, ať jsem za dobráka. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná road movie. Má všechno, co tento typ filmu potřebuje. Pěkná kamera, parádní kytarová hudba a jednoduchý příběh. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hezký film o životě, který zaujme. A zaujme taky proto, že ústřední herečka je moc hezká a byla radost na ní koukat každou scénu. Já si to užíval, bylo mi jasný, že jí zase tak často neuvidím, což je určitě velká škoda. Ale nebyla na filmu hezká jenom ta holka. Třeba takové záběry kamery? To byla jedna radost. Chile je nádherná země s různými kontrasty. A když tyhle dvě věci spojíte dohromady, chlap si z toho nemůže odnést nic jinýho, než radost. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Námětem podobné nedávno viděnému Vincentovi, co jede k moři, zpracováním ale o stupínek níž. Méně humoru, více patosu, který ale nevyvolává přílišné emoce. Celé je to takové ploché včetně závěrečného "vyvrcholení". Pravda ale je, že na hlavní hrdinku se dobře koukalo a do Chile bych se taky někdy rád podíval. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama