Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už začiatok ma utvrdil v tom, že toto bude veľmi chabý film, čo sa logiky týka, mýlil som sa, tento film logiku nemá. A keď prišli na scénu všetky tie nesympatické osoby aj z ich prijebaným správaním, už som mal dosť a to na displeji môjho prehrávača svietilo 00:10.Film ma jedinú výhodu, že nie som s tých užívateľov, ktorý film nedopozerajú a potom sú aj tak múdry. Nie, ja som taký,že keď film vobec nebaví aj tak ho dopozerám, z princípu. Ale potom mu to dám špinavo vyžrať ako aj v tomto prípade. Dialógy boli na úrovni 10 ročných detí a nie dospelích. Je to blbý film, bez logiky, bez logicky mysliacich protagonistov, ale hlavne z totálne trápnym osadenstvom. Príbeh bol tiež ináč divný, ale jedno film mal a v silných dávkach a to gore, toho tu bolo neúrekom, ale to je jediné, čo môže tento jeblí film ponúknuť a mne to nestačí, no vidím, že iným to stačí ku šťastiu. A ten lásky kvet čo chodil v zvárackéj prilbe bol dosť trápny a pripomínal mi pár filmov, ktoré, ale boli oveľa lepšie ako tento. To finále bolo krvavé, niečo podobné ako Braindead, ale tam aj celok bol parádny,čo sa tu nedá povedať. Amatérsky,lacný a bez logiky. Asi tak. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zombieci zde nehrají skoro žádnou roli, pod palcem to má zabiják ve svářecké helmě. Punkeři jsou hned od začátku velmi otravní, jejich charaktery a mluva je úděsná, takže jste rádi, že když dojde na věc, tak je jim rozplácnuta hlava kladivem. Po většinu času se zde nic neděje. Dialogy znějí jako od čtrnáctiletých děcek, co se snaží namluvit parodii na nějaký film. Bez obsahu, jen blablabla a nějaké ty nadávky k tomu. Tady se dá fandit jen tomu zabijákovi. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud nejste příznivci ujetých slasherů, okořeněných pořádným masakrem můžu vám doporučit jediné! „Pořádně se zhulit či ožrat téměř do němoty“ a užít si tenhle film co to jen půjde. Sweatshop se stal obrovským milníkem v mé dosavadní hororové sbírce, který na jednu nenávidím a na druhou ho zase celkem miluji. Něco podobně tak šíleně dementního až ukázkově přitažlivého jsem snad ještě neviděl. Všechny „slabiny“ tohoto filmu jsou totiž zároveň i jeho velkou zbraní. Již po úvodních cca deseti-patnácti minutách jsem měl obrovskou chuť film vypnout, ale nakonec jsem rád, že jsem to neudělal. Skupina „punkerů“ jenž se vydává uspořádat párty do opuštěné továrny, byla přímo ukázkovou bandou nejrůznějších individuí, která se jen tak často nevidí. Máme zde šanci sledovat totálně vymaštěné típky, lesbičky, kurvičky, rádoby intelektuálku, kteří mají rádi drogy, sex a hudbu. Ostatně kdo z nás nemá rád alespoň jednu věc z toho že? Celý snímek je prošpikován černým humorem, lacinými hláškami, sexuálními narážkami, ale především i pořádnou dávkou krvavého masakru. Každý z těchto prvků v něčem film oslabil, ale zároveň byl i jeho „silnou stránkou“. Nejchutnější laskominka přichází úplně na závěr. Jak má vypadat správná slasher páry ve velkém stylu nám ukáže poslední zhruba pětiminutovka. Zde si přijde na své každý milovník pořádné brutality. Jen mě trochu mrzí, že jsem nějak nepobral, nebo lépe řečeno mi přišly zcela zbytečné ty ženské zombie, které se ve filmu párkrát objevily. Jejich make-up byl sice OK, ale jinak bych se bez nich klidně obešel. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl Sweatshop scénářem aspoň líznutej, mohla z něj být docela kultovní záležitost, no uznejte sami- stará ztrouchnivělá továrna, parta pankáčů, zombíci, jeden velkej maník s ještě větším kladivem, vymazlené vyhlazovací scény a do toho dunící klubová muzika. Jenže tohle je tak zoufale trapný, že se na to vcuku letu zapomene. Holt dívat se na to za střízliva asi nepřináší ten kýžený efekt... 2 hvězdy za fakt podařené gore (tady je jedna hvězda málo), půl hvězdy za dobrou hudbu a půl hvězdy za vychytané závěrečné titulky = 3* ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Pro slečnu to je nejspíš nezapomenutelná party. Myslel jsem, že se unudim z těch milionů záběrů na tančící podivíny, ale nakonec se z toho vyklubalo slušný GORE a rozhodně z tohohle ohledu se na tento snímek stojí podívat... GORE efekty jsou tu vážně vynikající, to dělal fakt machr. Suma sumárum slušné Béčko s klasickými podprůměrnými hereckými výkony a s klišé na každym rohu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)
  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)

Reklama

Reklama