Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh úplne obyčajného chlapíka menom Ross a jeho ženy Natalie, žijúcich veľmi skromne, dalo by sa povedať, že prežívajú, ktorí vychovávajú svoje dve deti, osemročnú Ruby a jej 12-ročného brata Louisa. Avšak po tom, čo Nat utrpí mozgovú príhodu a podstúpi náročnú operáciu, život v rodine sa na jeden rok úplne zmení. (sochoking)

Recenze (4)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Uplne nenápadný filmík, s neznámymi hercami a s úplne nenápadne vtipnými hláškami a pohodovou muzikou, na každodenný bôľ a pustotu (nielen) v duši. Sadol mi ako šerbeľ na holú ric ! ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Vycházejíc z názvu filmu jsem původně očekával jinou tématiku, nicméně dějová linie se sexu jako takového sotva dotkla. Abych řekl pravdu, skoro to nevadí. Co mi ale vadí hodně jsou dosti špatné herecké výkony. Jediný kdo stál trochu za to byla snad jen Sacha Horler, která jako jediná skutečně hrála i když nebyla zrovna ohniskem dění na scéně. Dále nebylo naplněno moje očekávání co se týče komediální stránky snímku. Jen při "oddělování kapitol" krátkými mini-scénkami jsem se jakž takž bavil, což je myslím nešťastně málo (ty trapné pokusy o vytvoření vtipu či vtipné situace mimo tyto mini-scénky neberu v úvahu a raději zapomínám, musel bych dát jen 1 hvězdu). Děj, v podstatě podprůměrný, byl nebojím se tvrdit snad i zbytečný. Podtrženo, sečteno - sem tam jsem se kouknul na zbývající čas filmu, ale nemohu tvrdit, že jsem se vyloženě nudil. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Minimalistké a predsa výborné :) A keďže tu chýbal obsah, tak sa Vám ho pokúsim nejak na pár riadkov hodiť :) no bude to bez mien, pretože na tie pamäť nemám a PS:Nemáte za čo :P Teda:On a ona, v Austrálii, majú dve deti - malá 7-8 a starší 12 -13 (tuším :)) Ona utrpí mozgovú príhodu. Nastávajú ťažké časy....v prenesenom význame - Jeho (ich) rok bez sexu :) Roztomilými titulnými stranami je celý film vlastne rozhodený do 12 mesiacov - niečo ako kapitol...a je to o pomalom a ťažkom návrate ich celého rodinného súžitia naspäť do normálu. ()

Reklama

Reklama