Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Předem je nutné zdůraznit, že je to klasické béčko. Kompletně navrženo/vyrobeno pro 3D blu-ray trh. Takže zde potkáme průměrné efekty, průměrné herecké výkony, Není to ale vyloženě bezhlavá, tupá teen vyvraždovačka, 3D funguje velmi slušně, pokud máte zájem o nenáročnou 3D "popcornovku", tak nevidím problém, dobrá volba... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Od té doby co Aja natočil Piraňu 3D, tak se režiséři zbláznili do zvířecích filmů aplikovat do trojrozměrného zobrazení. Ale co by si měli uvědomit, že film také musí mít úvod, děj a závěr, který bude fungovat a nejdřív taky musí fungovat bez toho 3D plnohodnotně, což poslední dobou nehrozí. 40% A to jen zato, že se občas nato dalo i koukat. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když vynechám extrémně/uber/extreme špatnýho hlavního herce v podání Samuela tak se mi dostala velmi zdařilá žraločí podívaná se sice nic moc efektama ale jako zábava to byla maximální. Příběh je sice sakra divnej až humornej a ostatní herci taky stály za prd jen ten McMahon byl výbornej. Škoda že ten závěrečnej twist byl tak předvídatelnej. A taky mě trochu mrzí že režisér Mulcahchy se na režisérská židli neudržel. S ním to mohlo být ještě o kapánek lepší. Nicméně film je to určen pro teenegery a proto je tu neuvěřitelně moc klišé které mě doslova mlátilo do ksichtu, ale jako taková jednohubka to nebylo špatné. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hororový/thrillerový začátečník si přijde na své. Všechno tu totiž jede podle osvědčených kolejí, nic se nějak zvlášť nekomplikuje, vše je jasně dané, takže se i ten nejtupější divák v ději neztratí. Vlna tsunami neodnese z pláže a oceánu jenom nějakou tu loď, lehátko nebo stánek s hotdogy, ale i nenažrané osazenstvo oceánu. Je to právě rok, kdy Josh přišel kvůli hladovému žralokovi o kamaráda a jeho přítelkyně Tina o bratra. Těžkou chvíli jejich románek neunesl, takže se setkávají až nyní – v obchodním centru, které se stejně jako široké okolí ocitlo pod vodou. Jenže zatímco okolo boj o holý život „skončil“ a přeživší zřejmě vyčkávají na pomoc záchranářů, Josh, Tina a asi tucet dalších méně či více důležitých postav bojují v troskách obchoďáku ještě s párečkem velkých bílých žraloků. Australský thriller sice předloží hned několik nelogických kousků, srdceryvných výlevů a navážno myšlených absurdit (oblek z nákupních košíků), co je ale hlavní, po celou stopáž nenudí. Být sežraný žralokem kdesi v oddělení rybích mražených produktů tak láká divákovu pozornost od začátku do konce. A když navíc vezmu poslední žraločí kousky á la Temný příliv nebo hodně nepovedenou Noc žraloka 3D, Bait jednoznačně vede. I díky předtím moc hezky vytančené Sharni Vinson nebo Julianu McMahonu, který, když už někdo, film táhne!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Atmosféra 7/10 Efekty 6/10/// PLUS: známější tváře (Phoebe Tonkin, Julian McMahon a Cariba Heine), občas soudně se chovající postavy, docela slušná atmoféra kombinující katastrofický scénář s útokem žraloka MÍNUS: mohlo být klidně ještě více dramatičtější, více otřesů, více záplav, jsou tu totiž momenty kde se nic neděje a jen se čeká než si postavy něco řeknou./// Shrnutí: Říká se, nebo by se alespoň říkat mělo, že když se v hlavní či vedlejší roli objeví žralok, bude se nejspíš jednat o pořádný průser. Protože co si budeme nalhávat od dob prvních čelistí filmaři neumí a to co mohlo v sedmdesátých letech i po trikové stránce fungovat dnes nemá šanci. K tomu si kolikrát přičtěte špatný scénář a víte jak to myslím. Nicméně Bait tak špatný není. Pěkně se na něj kouká, je dobře masitý a krvaví a jistou šťávu tomu dodává katastrofický prvek. Kdyby všeho bylo ještě o něco víc, bylo by to za čtvrtou hvězdu. Jen ten název nechápu, protože jediná žraločí invaze co ve filmu uvidíte je do obchoďáku./// Celkem 69%/// ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama