Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Jeden z najzábavnejších a najlepšie natočených žraločích kúskov za posledné roky. Už len preto si myslím, že si výraznú kritiku nezaslúži, hoci čo iné sa dá čakať od "intelektuálov", ktorí uznajú maximálne tak Čeľuste a sami seba si slepo mýlia s úzkoprsými recenzentmi z Rotten Tomatoes. Takže aj keď sa môj zúfalo subjektívny názor nezakladá na vysoko odborných pozorovaniach a poznámkach vypracovaných počas projekcie tohto dielka, môžem s kľudným svedomím napísať, že som sa dosť dobre bavil. Silnejšie 3*. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to zápletkou pripomína Chobotnicu s Treatom Williamsom – strašidelný, prerastený morský živočích sa nepravdepodobne ocitne v absurdnom, preňho atypickom cudzom prostredí (ktoré v pôvodnom stave obvykle býva bez jedinej kvapky vody), ktorý práve prepadli agresívne ozbrojené osoby za účelom obohatenia sa. Tým sa však akákoľvek podobnosť s Chobotnicou končí. Už ona pre mňa nebola žiadny zázrak a toto je ešte horšie. Z hercov spomeniem snáď iba Juliana McMahona a Martina Sacksa. Aj oni sú síce slabí, ale oproti neviditeľnému zvyšku kastingu je to predsa len aspoň pár tvári, ktoré dokážu v unudenom divákovi vyvolať aspoň nejakú emóciu. Vizuálna stránka je dosť úbohá (obchod vyzerá ako trochu väčšia večierka na vašom sídlisku, triky sú príšerné - hlavne posledné sekundy). Čo-to zachraňuje atmosféra, pekný žralok a originálne prostredie – zatopený obchod je niečo, kde by ste tohto tvora skutočne nečakali. Niektoré scény z toho celkom šikovne a dobre ťažia. Ale fakt ich nie je veľa. Zaujímavé je tiež to, SPOILER aké prekvapivo veľké množstvo postáv nakoniec prežije SPOILER. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepší žraločin, která se snaží ukázat, co by se asi stalo, kdyby vlna tsunami zavlekla čtyřmetrového bílého žraloka do obchodního centra, kde ječí spousta potenciálních svačin. Je jen škoda, že nebylo více peněz, protože konkrétně samotná vlna by si zasloužila lepší ztvárnění a žralok působil místy až moc nereálně. ale jinak celkem spokojenost. 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrou atmosféru a sympatické herecké obsazení zabíjí příšerná hudba a opět neskutečně primitivní dialogy, že i se svojí průměrnou znalostí angličtiny jsem mohl film v klidu zhlédnout bez titulků a ještě se občas u některých žvástu plesknout do čela.Krve a mrtvol je dost,škoda že žraloci v 50% působí děsně,digitální efekty jsou no,jak to říct kulantně...víc než průměrné. Na můj vkus stejně ale přežilo zbytečně moc lidí :) Nečekal jsem od toho zázraky,ale přeci jen jsem naivně doufal,že by to mohl být konečně nejsledovatelnější žraločí film od roku 1999, kdy mě atmosférou drtil Harlinúv Útok z Hlubin, ten zůstává i po filmu Bait nepřekonán a i přesto,že je to mnohem,mnohem kvalitnější než-li loňská Noc Žraloka, pořád je to jen klišovité béčko, s mizernými dialogy a průměrnými efekty. Slabé 3* které dávám místo 2* jen díky těm 3 opravdu hodně krutejm lekačkám,kdy jsem se opravdu vyděsil, což se žádnému filmu dlouho nepovedlo a o proti poslední piraně je to vlastně velkofilm ;) 49%. Verbálku ty mě bavíš chudáčku :* ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak z mého pohledu nejde o takový průser, jakým byl Shark Night 3D, ale o žádný zázrak se taky nejedná... Přijde mi, že za posledních pár let jsou animal horory jeden jako druhý... Banda neschopných a hlavně nesympatických teenagerů, žádný děj, pitomé dialogy, které na druhou stranu působí, i když nechtěně, neskutečně vtipně a dost slabé digitální efekty... Bait prakticky všechno tohle splňuje, ale na druhou stranu jsem se celý film docela bavil a prostředí supermarketu plného mrtvol je příjemné, takže na jedno podívání, proč ne... Ale i tak, co se týče Austrálie a žraloků, dal bych přednost The Reef. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama