Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor se svými žáky vyráží na víkend na výlet do jeskyně, kde chtějí sbírat geologické vzorky a studovat jeskynní faunu a flóru. Profesor však svým žákům neřekne, že v pozadí expedice je jeho soukromé pátrání po neznámém živočichovi, který v jeskyni žije. Nikdo netuší, že jeskynní stvoření je smrtelně nebezpečné a že se expedice změní v boj o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je kolem 1 hodiny ráno, a já přijdu z práce. Začnu hledat nějakou sračku co si pustím před spaním, a najednou můj zrak padne na na divnej obal(původně padnul na Kybernátora, ale to zase až jindy)s ošklivou paní co má jizvu na čele(žeby paní Potterová), no zasunu(disk samozřejmě) do přehrávače a čekám co se bude dít, takže první půlhodina totálně o ničem, nuda šed a bláto. Pak se tam něco stane a já začínám být napnutý. Což je sice dobře, ale začínám si všímat dost divného prostředí(ty kulisy WTF?), no ale co. Jsem napnutý až do konce ale řeknu si, no do prdele to byla blbost. Ale tomuhle filmu se povedlo mě napnout až do konce, což je dobře. Ale nic extra nečekat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se povznesu nad samotným scénářem, který je plný stupidních dialogů a faktem, že bájný tvor zde není téměř k vidění, tak musím říct, že jsem se u toho skoro vůbec nenudil. Není to však tím, že bych sledoval nějakou úchvatnou podívanou, ale jednoduše díky až komickému pojetí, které nám tu bylo nabídnuto. Jednotlivé postavy a jejich idiotské charakteristiky, byly opravdu přehlídkou nevkusu, kdy divák spíš fandí záhadné nestvůře, než komukoliv ze studentů. Výběr hereček se docela povedl, sešly se zde tři pěkné herečky, ale co z toho, když nám toho moc neukázali ( co se herectví či nahoty týká). Jejich mužští kolegové byli úplně k ničemu, spíše dopočtu a kvůli zdržování. Naštěstí tento film netrvá zas až tak dlouho. ()

Reklama

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako když žáci 3.B točí dokumentíček o tom, jak sbírali starý papír :-D Nuda, lezení v kašírovaný jeskyni, vyteplený skřeky "monstra" :-D...ohlodaná páteř učitele a pořád jim ten létající kocour skákal na záda :-DDD Stačili se pozabíjet vpodstatě sami - debilos amígos :-D Pak kocour ve vodě zablikal očkama a nakonec uletěl. Se zrychlujícím se zrychlením se to "DALO" vydržet...i když jsem tím přišla o jistě vélmi zajímavé "dialogy" :-D ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Hneď mi je jasné, prečo má slovenská mládež radšej školský výlet do Tesca ako do slovenskej divočiny, nehrozí im že ich tam napadne nejaká zmutovaná ovca, krava či podobná háveď ako v tomto nudnom snímku, kde sa všetko podstatné odohrá mimo objektívu kamery a mám dojem že aj úplne mimo tohto filmu, akosi sa popri klopýtaniu v jaskyni a siahodlhých klišoidných rozhovoroch v scenári nezvýšilo na takú nepodstatnú vec miesto.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějaké otázky?“ – „Ano, kde je Anthony?“ A máme problém. Banda (ne)vhodně oblečených středoškolákům v rámci geologického kurzu míří do tajemné jeskyně na expedici za minerály. Diváci jsou svědky nijakého ukrajování dalších a dalších minut, skupinka je nesmírně vzdělaná a zapálená do výzkumu („ty kameny jsou krásný“ nebo „zlomila jsem si nehet“), tvůrci talentovaní, takže nás čeká zmatené pobíhání s baterkami, případně spousta scén, ve kterých není nic vidět. A když je, je to přinejmenším trapné. Umělý pseudohoror. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama