Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor se svými žáky vyráží na víkend na výlet do jeskyně, kde chtějí sbírat geologické vzorky a studovat jeskynní faunu a flóru. Profesor však svým žákům neřekne, že v pozadí expedice je jeho soukromé pátrání po neznámém živočichovi, který v jeskyni žije. Nikdo netuší, že jeskynní stvoření je smrtelně nebezpečné a že se expedice změní v boj o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Vážně to stálo za to, točit tento "film"? Proč? Na co? Za co? No, asi to moc nestálo.... Strašné kulisy, otřesné efekty, nulové - možná horší než nulové herecké výkony... Nevím proč.... Za co... Je hezký, snažit se lehce nahlodat legendu chewbacca libre, filmů o tom moc není, ale takto? Je to škoda, ale * asi fakt za to, že se o to někdo pokusil. Jinak totální ztráta času .... ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Začátek z dětství je celkem dobrý, než nám tvůrci představí hlavní představitele a pošlou je do jeskyně. Někteří z partičky jsou totiž nesympatičtí a vedou trapné povrchní dialogy, ale na druhou stranu se najde pár zajímavých momentů a zvratů. Nad něčím jsem se pobavil upřímně a nad něčím jsem se pousmál nevěříc tomu, co se děje a jak mohou tvůrci takovou zápletku vymyslet. To co vraždí, moc neuvidíte. Téměř se to neukáže, jen si vždy ze tmy vezme někoho ze zatím přeživších. Závěrečná bezmocná atmosféra docela zafungovala a nápad nechat vraždit tajemného "El Chupacabre" byl také dobrý, takže zas tak špatné to nebylo. Silnější dvě hvězdy :-) ()

Reklama

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako když žáci 3.B točí dokumentíček o tom, jak sbírali starý papír :-D Nuda, lezení v kašírovaný jeskyni, vyteplený skřeky "monstra" :-D...ohlodaná páteř učitele a pořád jim ten létající kocour skákal na záda :-DDD Stačili se pozabíjet vpodstatě sami - debilos amígos :-D Pak kocour ve vodě zablikal očkama a nakonec uletěl. Se zrychlujícím se zrychlením se to "DALO" vydržet...i když jsem tím přišla o jistě vélmi zajímavé "dialogy" :-D ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Nějaké otázky?“ – „Ano, kde je Anthony?“ A máme problém. Banda (ne)vhodně oblečených středoškolákům v rámci geologického kurzu míří do tajemné jeskyně na expedici za minerály. Diváci jsou svědky nijakého ukrajování dalších a dalších minut, skupinka je nesmírně vzdělaná a zapálená do výzkumu („ty kameny jsou krásný“ nebo „zlomila jsem si nehet“), tvůrci talentovaní, takže nás čeká zmatené pobíhání s baterkami, případně spousta scén, ve kterých není nic vidět. A když je, je to přinejmenším trapné. Umělý pseudohoror. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se povznesu nad samotným scénářem, který je plný stupidních dialogů a faktem, že bájný tvor zde není téměř k vidění, tak musím říct, že jsem se u toho skoro vůbec nenudil. Není to však tím, že bych sledoval nějakou úchvatnou podívanou, ale jednoduše díky až komickému pojetí, které nám tu bylo nabídnuto. Jednotlivé postavy a jejich idiotské charakteristiky, byly opravdu přehlídkou nevkusu, kdy divák spíš fandí záhadné nestvůře, než komukoliv ze studentů. Výběr hereček se docela povedl, sešly se zde tři pěkné herečky, ale co z toho, když nám toho moc neukázali ( co se herectví či nahoty týká). Jejich mužští kolegové byli úplně k ničemu, spíše dopočtu a kvůli zdržování. Naštěstí tento film netrvá zas až tak dlouho. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama