Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dost slušné jedničce a ještě lepší dvojce se s třetím dílem dostavilo docela očekávané zklamání... Atmosféra, která zdobila předchozí dva díly jednoduše zmizela, vraždy jsou nudné, nenápadité, chování postav pitomé, vrah naprosto nevýrazný... Jedinné co zůstalo, je krásná příroda, ale to je na slasher zatraceně málo... Jak jsem již psal, za mě zklamání... ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Ze sněžného slasheru (moje osobní označení pro slasher odehrávající se v zasněžených horách) se stal lesní. To samo o sobě atmosféře ještě neškodí. Ovšem velkou chybou je absence hlavního hrdiny, se kterým bych se mohla ztotožnit. V jedničce a dvojce to byla Jannicke. Tady chvilku trvalo než jsem vůbec příšla na to, kdo tím hlavním hrdinou má být. A když jsem to konečně zjistila, nedokázala jsem se do ní (to, že je to žena, snad tak velký spoiler není) prostě vžít. Zdá se mi, že všichni, včetně mladší verze zabijáka, byli nějakým způsobem dost nevýrazní. A ačkoliv to má docela slušné tempo a vraždy jsou někdy dost dobré, nevím proč, ale moc jsem se u toho nebavila. A to mě mrzelo, protože tuhel sérii mám ráda. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší průser. Prequely ja rád, a tento mě také do jisté míry nezklamal. Jedinou výtku bych měl ohledně atmosféry, která se prostě vytratila v nádherných norských lesích a uplavala v čiré vodě tamních bystřin. Chvílemi to připomínalo Wrong Turn a jiné lesní naháněčky s vyšinutým zloduchem. Ale celkem to ubíhalo a konec byl taky celkem ucházející. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne som nečakal takýto pokles úrovne, veď prvé dve časti Fritt vilt považujem za jeden z najlepších novodobých slasherov. Avšak táto tretia časť no... poviem to rovno - nič moc. To čo sa týka atmosféry sa ani len nedá porovnať s predchádzajúcimi dielmi. Dosť často som sa nudil - je tu len minimum zaujímavých a napínavých situácií a navyše som si k postavám nedokázal nájsť cestu, vlastne mi bolo jedno čo s nimi bude. Do veľkej miery to bolo zapríčinené tým, že moc rozumu teda nepobrali. Tiež, aj keď to bol prequel, hrozne ma štvalo to absurdné terminátorovanie zabijaka, mohli to urobiť inak. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem důstojnej prequel. Počasí se tentokrát změnilo a tak hlavní šílenec nenahání partičku mladých Norů v sněhem zaváté krajině, nýbrž po sychravých lesích, ale to je tak vše, co doznalo nějakou změnu. Vlastně jedinej problém bych viděl v tom, že jakýkoliv útoky na záporáka jsou tak trochu bezpředmětný vzhledem k tomu, že musí přežít, ale tak to je jen jedna z mála vad na kráse. Ani mi nevadila ta šablonovitost, kterou tolik vyčítáme všem americkejm slasherům. Tohle bylo natočený prostě trošku jinak. Seversky. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama