Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (602)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Michael Bay v prvých dvoch dieloch priniesol okrem štýlových spomalovačiek, aj kvalitnú zábavu plnú výbuchov. Priznám sa, že som neveril, že by mohol niekto kvalitne nadviazať na predošlé diely. A som veľmi rád a zároveň milo prekvapení, že sa tak stalo. Smith, Lawrence aj Bruckheimer sú späť, aby nám dali poslednú jazdu a je veľmi vidno, že si to užívajú. Ale prejdem k detailom a hlavnému dôvodu, prečo sa mi tento diel tak ľúbi aj bez režiséra mojich obľúbených prvých dvoch dieloch. Je vidno, že rozpočet a ani akcie nie sú také aké v dvojke, ale to ani humor a vlastne ani celý film. Bad Boys for Life hlásia síce comeback, ale príbehom sa veľmi dobre posúvajú vpred a tým pádom sa to porovnať moc nedá, pretože trojka je vlastne úplne iný film. Nie len príbeh ma čo ponúknuť, ale aj samotne scény veľa krát vyrazia dych svojim nekompromisným prístupom. Fanúšikov potešia aj príjemne camea s predošlých dielov a dostavy sa na party aj samotný Bay! Bad Boys sú späť, síce v inom štýle, no za to stále zábavný. 85% - 4* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Chcel som ísť na to do kina, ale akurát sa objavil na Slovensku Covid-19. Bad Boys navždy sú po veľmi dlhej dobe filmom, ktorý po dlhšej tvorivej pauze nadväzuje na zavedenú značku a neživí sa len na podstatne lepších predošlých dieloch. Navyše, ide o tretí diel, ktorý nejde podľa zabehnutých konvencií ale prináša plnohodnotný ďalší diel do príbehu tejto dvojice. Tretí diel totiž ponúka presne to, čo by si fanúšik predošlých dvoch filmov vlastne prial vidieť. Návrat oboch titulných predstaviteľov presne v štýle, v akom ich máme radi, hromada humoru, napchatá akcia tak správne cez mieru a návrat niekoľkých známych tvárí. To všetko navyše podporené ešte o niečo temnejším príbehovým rámcom ako posledne. Výsledný kokteil tak funguje na jedničku a vy sa budete baviť od začiatku do samotného konca. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Michael Bay je v současnosti už tak urvaný ze řetězu, že je jenom dobře že po něm jeho erbovní sérii přebrali jiní - talent od boha na orgasmické kamerové jízdy tak velký nemají, ale napodobovat zvládají velice slušně, některé záběry jsou tu zatraceně cool a akce odsýpá výborně i při menším rozpočtu než tehdy BB2. Paradoxně jediné co to trochu kazí jsou občas až příliš očividné digitální kamery a lacinější nasvícení, ten pravý smooth filmový look vypadá jinak. V čem Baye bez problémů překonají je příběh a rozvíjení vztahu hlavních postav, a humor i s odkazy na staré díly. Přiznejme si to, Bay ty scénáře nikdy neměl moc dobré (krom Skály, Skála je dokonalá). 8/10 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No teda, tohle je latinskoamerická telenovela jak vyšitá. A neospravedlňuje to ani fakt, že to scénář uvědoměle nechává postavy na plnou hubu přiznat v průběhu filmu. Za mě jsou třetí Mizerové dost nahodilým navázáním na předchozí dva díly, v němž Michael Bay vyloženě chybí akčním scénám, a docela zábavné cameo to těžko zaplácne. Konec je pak jen totální výplachový cliffhanger hodný leda tak série Rychle a zběsile, přitom já měl vždy Mizery za o něco solidnější franšízu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(80%) Viděno v kině. Vida, pro mě zatím druhé kino tohoto roku, které mi krásně sedlo (film Pod vodou se mi nelíbil). Jsem zvědav, kolik dám letos filmů na velkém plátně (vloni jich bylo 32), ale dost k odbočení od tématu. Nyní k filmu! MIZEROVÉ NAVŽDY, coby třetí část, která nám utvořila trilogii …. No, musím říci, že jsem víceméně spokojen, čekal jsem o něco méně. Nejsem totiž fanouškem předchozích dvou mizerů, které točil režisér Michael Bay, proto jsem na tento třetí díl ani tak moc nechtěl jít. První Mizerové – no, víc jak koukatelný průměr bych z toho nedělal a druhý film byl už teda o něco lepší, akčnější, tam už jsem skoro ty 4* dal. Zato tento počin, to je úplně z jiného soudku. Dokonce si myslím, že je zde naprosto jedno, jestli je tohle součást série mizerů nebo ne – tak jako tak to ale jako celek funguje, takže super! Nejvíc se zde dá pochválit to jak je to KRÁSNĚ ZAHRANÉ. A tím myslím nejen postavy dvou hlavních hrdinů (mizerů), ale jednotlivé scény (ať už ty vážné, nadlehčené, vtipné) apod. Příběh je jednoduchý, což mi rozhodně nevadí, scénář je též takový + to má zajímavou pointu na konci, ze které jsem se cítil trochu rozporuplně, ale nakonec jsem jej kladně akceptoval. Tempo to má ale obří, takže mi bylo líto, že nebyl film alespoň o dobrých 20 minut delší. Vlastně furt jsem měl pocit, že se to stále rozjíždí, což je tedy jedině pozitivum. Jak už jsem psal, zde se výborně povedl humor (především skvělý Lawrence), vážnější scény, nadlehčené pasáže, nostalgie, několik málo emotivních okamžiků, dobrá akce, solidní filmový soundtrack …. Takže tu vlastně není skoro nic, co bych vytkl? No, něco bych tu lehce zkritizoval, a sice: AKCE. Takhle, rozhodně mě akce bavila, byla svižná, místy tvořila menší akční sekvence a jindy zase výbušnější a velkolepější momenty. Jenže z technického hlediska bych vytkl asi rychlejší střih. Nejhorší scénou byla asi ta, ve které herec Jacob Scipio zneškodnil několik protivníků, tam jsem se musel málem zasmát. Poté se už nic takového neopakovalo. Zase si tu nebudu hrát na kverulanta, další akční scény byly fajn, ale i tak jsem ten rychlejší střih a několik nepřehledných momentů zaregistroval. Nejlepší sekvencí byla rozhodně naháněčka na motorce, to nemělo chybu. Finále už bylo takové klasické, výbušné, ale i tak dobrý. Nicméně, jsem opravdu spokojen. V mých očích je to nejlepší díl z této série. Will Smith a Martin Lawrence – opravdu vydařená dvojka, jejichž chemie zde fungovala na výbornou. Ostatní herci též v pohodě. Jen ta AKCE mohla být kapku lepší, ale nechci, aby to zde vypadalo, že se mi nelíbila, to určitě ne! Těším se na další shlédnutí. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)
  • Dlouhé, epické, krouživé záběry kolem hlavních postav, jsou typickou signaturou Michaela Baye, režiséra předchozích dvou částí (1995, 2003) - a proto je při svém cameu na svatbě kamerou až pompézně obkroužen, přesně ve vlastním stylu. (Bertramm)
  • Film měl jít původně do kin v únoru 2017, následně v červnu 2017, a pak v lednu 2018. Nakonec byla stanovena premiéra na 17. leden 2020. (Geralt z Rivie)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno