Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (599)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva miamští poldové slaví čtvrt století na filmové scéně. A Otec stvořitel je u jejich návratu jen symbolicky. A i bez Michaela Baye je to akční jízda.. Mike a Marcus by si už mohli užívat zaslouženého důchodu, kdyby se zločinné podsvětí proti nim zase jednou nespiklo, a Mike neskončil rozstřílený jak řešeto v nemocnici. Marcus sice skončí ve vytouženém domácím úboru a užívá si role dědečka svého právě narozeného vnoučka, ale celá rodinná idyla trvá jen pár chvilek, než jeho zotavený parťák dostane pomstychtivé choutky, načež při pátrání mimoděk narazí na svoji nejrychlejší spermii. Trojka s hláškujícími poldy v akci, na kterou už se těšil málokdo, přece jen po letité odmlce vznikla. Už ale pod novým realizačním týmem. A i když občasně trpí, úmyslně i neúmyslně, "bayovským" afektem, jedná se o skvěle načasovaný návrat v důstojné formě a stylově drsném ražení. Will Smith & Martin Lawrence prostě stárnou do kvality, přičemž opuchlost druhého jmenovaného není na škodu, koketuje-li se s bačkorovým efektem zamýšleného penzisty. Na akci je stavěný atletický Will Smith a Martin Lawrence vysílá do éteru nejednu šťavnatou hlášku, sprostých slov létá vzduchem nepočítaně. A o brutální akci rovněž není nouze. Sexy děvy u takové stylové podívané samozřejmě nesmí absentovat, takže o natlakované spermicidní účinky bojují hned tři adeptky - Paola Nuñez, Vanessa Anne Hudgens, které stojí na straně zákona, opačnou stranu zastává Kate del Castillo. Režijní otěže po Bayovi převzala belgická dvojice Adil El Arbi a Billal Farah, která komerčním filmům rozhodně hoví, takže dvě hodiny pádí kupředu v solidním tempu a vypiplané technické kvalitě. A navíc odkaz předešlých dvou filmů se zbytečně neznásilňuje. Prostě Mike a Marcus to jistí a jejich společný návrat je oslnivý. 10/10 ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha se vyrovnat předchozím dílům a Bayovi, které nakonec vylezlo jen Rychle a Zběsile v černém. Proč se do toho musí cpát opět Mexiko jsem nepochopil, Rambo, Terminátor a teď tohle...milfka čarodějnice úřadující celý film z balkonů věčně si přežvykující čáry máry mě fakt spíše otravovala, nějaké vodoo sračky do toho fakt nepatří a nakonec tu máme tým nádherných mladých lidí jako z časopisu, kteří jsou prostě dokonalí. Každou chvíli nám film ukáže, kde se dej odehrává a jsme nuceni sledovat polonahe lidi, život na pláži, kde nenajdete nikoho nad třicet, všichni vypadají dokonale a jak říkám, rychle a zběsile hadr... Abych jen nehanil, jediný důvod, proč tři hvězdy je ústřední dvojce, která i po letech předvádí fajn zábavu a hlavně humor je povedený..ale to je fakt vše ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Michael Bay je v současnosti už tak urvaný ze řetězu, že je jenom dobře že po něm jeho erbovní sérii přebrali jiní - talent od boha na orgasmické kamerové jízdy tak velký nemají, ale napodobovat zvládají velice slušně, některé záběry jsou tu zatraceně cool a akce odsýpá výborně i při menším rozpočtu než tehdy BB2. Paradoxně jediné co to trochu kazí jsou občas až příliš očividné digitální kamery a lacinější nasvícení, ten pravý smooth filmový look vypadá jinak. V čem Baye bez problémů překonají je příběh a rozvíjení vztahu hlavních postav, a humor i s odkazy na staré díly. Přiznejme si to, Bay ty scénáře nikdy neměl moc dobré (krom Skály, Skála je dokonalá). 8/10 ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pecka. Mám rád aj jednotku aj dvojku, ale tretí Bad Boys ma bavili najviac. Nečakal som to, ale podľa mňa to noví režiséri namixovali lepšie ako Bay. Všetky potrebné ingrediencie ako akcia, hlášky, napätie, prekvapenia, emócie, ženy atď. boli namiešané dokonale. Včera som na tom bol v kine a dnes by som si to dal znova. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak původně sem si chtěl do kina vzít stopky, notes, stoleček, stolní lampu, anglického sluhu a tři pera, každé by mělo jinou barvu, byla tady modrá, červená a černá, ale všechno sem to doma zapomněl. Já sem totiž nechtěl, jenom stopovat délku akčních scén, ale i geometrii a následnou chemickou reakci, v akčních scénách a to abych pak mohl posoudit, jestli sou akční scény zde lepší, delší a jestli jich je tady více či méně, než v předchozích filmech. Mně totiž předchozí díly, moc nesedly, jako jo byla v nich parádní akce, spousta vtipných hlášek a.....aaa.....hm a to je vlastně všechno, příběh byl napsán na jeden list papíru a z druhé strany, byli popsány charaktery a to ve stylu nahoře hodní a dole zlý. Ale trailery na tenhle film, byli tak dobrý, že sem se i těšil na tenhle díl a víte co, sem rád, že sem šel na tenhle film. Ano možná zde neni tolik akce, nemá přes třicet minut, ale tvůrci k ní přistoupili kreativně a udělali ji napínavou, napětí vydrželo až do konce. Navíc zdejší duo záporáků, od těch předchozích i dělá něco pro to aby, si opravdu zasloužili titul záporák a jo film mně v mnoha věcech, regulérně sejmul a já se v tu chvíli nezmohl na nic, jen sem seděl a nevěřil sem tomu, co se zrovna stalo. Ale sou tady i vtipné hlášky/situace a kupa skvělých momentů, kdy sem se nemohl přestat smát, takže furt je to komedie, byť s vážnějším nádechem. A jak záporáci, tak i kladné postavy, včetně Mike a Marcuse, mají zde hloubku a propracovanost, ti dva Belgičani v tomhle filmu, udělali to co Bay v těch dvou předchozích filmech nedokázal a to aby mi hrdinové přirostli k srdci, aby mi na nich záleželo a aby ti zlý, nebyly jenom plochý a nic neříkající postavy. Tohle je konečně vydařený comeback a to v té nejlepší formě. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Film měl jít původně do kin v únoru 2017, následně v červnu 2017, a pak v lednu 2018. Nakonec byla stanovena premiéra na 17. leden 2020. (Geralt z Rivie)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama