Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Bad Boys For Life" som mal konečne možnosť vidieť v kine a tak je načase si o filme niečo povedať. Je super, že sériu už nemá pod palcom Michael Bay. Myslím si, že duo El Arbi a Fallah tomu dali potrebného ducha. Will Smith a Martin Lawrence stále pôsobia ako dobrá dvojka. Takže postvám to nijako neublížilo. Humor je oveľa lepší a scénky majú podľa mňa väčšiu váhu, než v poslednom filme. Už to urobili miestami aj trošku vážnejšie a filmu to len prospieva. Vďaka tomuto podľa mňa pôsobia niektoré scénky oveľa uveriteľnejšie, než keby som si to predstavil pod palcom Michaela Baya. Najmä momentky v úvode. Prvých 20 minút je fantastických. Možno 30 minút. Keď sa Mike s Marcusom po nejakom čase stretnú a Mike chce zobrať Marcusa do akcie, tie dialógy proste fungujú a celková váha tej scénky na mne skutočne visela. A neplatí to len v tej scénke. Je tu niekoľko ďalších skvelých momentiek, ktoré majú potrebnú energiu a razanciu. Takže v tomto smere tvorcom a hlavne scenáristom tlieskam. Kde však tento film úplne nevychytal svoje problémy sú 2 veci. V prvom rade mám pocit,že po prvej polke filmu to ide s tempom trošku dole. Pôsobí to oveľa natiahnutejšie a nemá to taký dobrý spád ako prvá hodina filmu. A v druhom rade je pre mňa problém spôsob akým niektoré scénky výsledne dopadnú. Nemôžem povedať, že by to boli zlé momentky, no dívate sa na jednotlivé scénky a viete aký bude ich výsledok. Viete vycítiť, že sa niečo stane a viete dokonca prísť na to aj čo presne sa stane. A ako to dopadne. Myslím si, že je tu niekoľko dobrých zvratov a vďaka tomu to dáva dobré momentky záverečnému stretnutiu medzi Mikom a našim hlavným zloduchom. Celkovo však by som asi bol radšej, keby na mňa tie scénky nepôsobili tak jednoznačne. Plus tu máme aj nový tím ľudí. A niekedy sú vo filme momentky, kde som chcel vidieť aký bude Will Smith pán, no scénka sa skončí príchodom AMMO tímu. A pôsobí to ako trošku sklamanie. Obzvlášť v jednej momentke, kde Will odloží zbraň, aby sa pustil do boja a scénka sa proste ukončí inak, než by som chcel. Výsledne som si však film užil, dostal ma do dobrého akčného filmu, je tu niekoľko štýlových momentiek a skvelá motorková naháňačka, takže verím, že fanúšikov poteší. Ak máte radi túto sériu, kúpte si lístok, posadťe sa v sále a užite si film tak ako ja. Stojí to za to. Hodnotenie: B+ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spokojený průměr. Čekal sem spíš průjem abych byl upřímný. Martin Lawrence má furt ten vtip v sobě, akce ušla, leč to přebíjení tam mohli aspon dát.. záporáci tak půl na půl. Hudba okey a nechápu, proč všichni řikaj poslední jízda, když to má otevřený konec.. Kamera fajn, prostředí top (miami miluju) a je to tak na jedno shlédnutí, určitě bych to do nebes nevyzdvihoval. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Takhle ne .... tohle si Bad Boys fakt nezasloužili. Koho srala dvojka, bude trojku milovat ... trojka je totiž natočená jako klasický rutinní akční film pro mileniály a lidi, kterým se zvedá kufr, kdykoliv někdo stiskne spoušť nebo šlápne na plyn. Bad Boys for Life se dá popsat jako telenovela s lehkými prvky akce. Jako pardon, ale "Akční" film, který má 124 minut ... a je v něm 25 minut (a 26, 89s) akce, se nedá označit za akční film (ano, stopoval jsem to, v kině jsem v poslední řadě seděl sám, takže jsem nikoho stopkama neotravoval, nejsem hovado) .... bohužel jsem udělal velkou chybu a kouknul se nedávno na dvojku, která je pro mě nejlepší akční film všech dob (ten film je totiž jedna velká akce). Navíc trojka stála asi 25 mega, bo v ní nevidíte skoro žádné miamské pozlátko a v závěrečné akční scéně je tuna špatného CGI. Ve filmu není jediná památná akční scéna .... doufám, že žádné pokračování už nikdy nevznikne, a pokud ano, tak ty dvě belgické lopaty už do toho fakt netahejte prosím. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dlouho odkládaný projekt, který stál pouze na účasti Willa Smithe. To on je duší této série a Lawrence, jež si k pořádné roli nepřičuchl od druhých Mizerů mi jistě ještě teď líbá nohy. Zvláště s výhledem na čtvrtý díl, který se nekompromisně blíží. Ovšem hlavní otázka je jiná, dostojí trojka odkazu výborných Bayovo Mizerů? Hned v úvodu belgičtí režiséři Arbi a Fallah (celá jména se nikdy nenaučim a titulkáři filmu o tom vědí) jasně dávají najevo, jaký styl Míša Bay má rád, dobře se na to kouká a z odstupu pro mě úvod nejspíše bude nejlepší pasáží filmu. Rezervy tam totiž jsou a pořád se dalo více přitlačit na plyn. Někdo se ale dovtípil, že fetišisticky nasnímané zpomalovačky v koprodukci s chytlavým songem už nestačí a musí se více budovat mytologii, postavit nový mladý tým a rozloučit se se starými známými. Vlastně mě extra nebavilo nic moc nového, co film přináší a těšil jsem se pouze na akční nářez, jež musel zákonitě dorazit. A že na konci to vypadá jako v Call of Duty. Mráz po zádech se ale dostavil jen na začátku a u několika vybraných scén (humor vesměs funguje a je si vědom Lawrencových kulatých proporcí, snad se do dalšího filmu hodí do formy!). Třeba mě druhé zhlédnutí utvrdí ještě v lepších dojmech. Na druhou stranu, až do vydání recenzí jsem to čekal mnohem horší. Jenže pak zas o fous lepší. Není to se mnou jednoduché. A to jsem si schválně nepřipomínal předchozí díly, abych neprskal..8/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl. Konzistentní, vtipné a velmi zábavné pokračování, které dává smysl scénáristicky a neurazí svojí akcí. Pochopitelně chybí signature styl Michaela Baye, čili toho bouchá o poznání méně a ikonických podhledů podstatně ubylo. Nicméně zcela neznámé režisérské duo se vytasilo s hravým pokračováním, které těží z minima maximum a všechno na co tvůrci sáhnou funguje. Jestli to podržel Bruckheimer těžko říct, ale je to vlatně jedno. Bad Boys 4 sem a hned. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Napsáním první verze scénáře byl pověřen Peter Craig - jeden ze spoluscenáristů úspěšného filmu Město (2010). Následovala ovšem řada změn a úprav. (PauloZ)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 90 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama