Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (599)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude dobré, ale že to bude až tak super, to jsem nečekal. Je to akční komedie bez zaváhání, na rozdíl od předchozích filmů ovšem s důležitou příměsí osudovosti i působivého dojetí, vážně. Expendables (2 a 3) by se tady mohli učit, jak všechno správně namíchat a podávat, jak udělat návrat staré party (i rozlučku), jak představit nový mladý tým a jak ho účinně nechat spolupracovat se starým, aniž by to byla křeč. Mike a Marcus si další film určitě zasloužili stejně jako Will Smith a Martin Lawrence (obzvlášť on mě zaujal tím, jak mu seděla vážnější poloha). Příběh je překvapivý, ale zároveň logický, akční scény jsou bez Michaela Baye tak akorát a protože to celé bylo o návratech, velmi mě potěšil i návrat původního hudebního motivu Marka Manciny. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pecka. Mám rád aj jednotku aj dvojku, ale tretí Bad Boys ma bavili najviac. Nečakal som to, ale podľa mňa to noví režiséri namixovali lepšie ako Bay. Všetky potrebné ingrediencie ako akcia, hlášky, napätie, prekvapenia, emócie, ženy atď. boli namiešané dokonale. Včera som na tom bol v kine a dnes by som si to dal znova. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dlouho odkládaný projekt, který stál pouze na účasti Willa Smithe. To on je duší této série a Lawrence, jež si k pořádné roli nepřičuchl od druhých Mizerů mi jistě ještě teď líbá nohy. Zvláště s výhledem na čtvrtý díl, který se nekompromisně blíží. Ovšem hlavní otázka je jiná, dostojí trojka odkazu výborných Bayovo Mizerů? Hned v úvodu belgičtí režiséři Arbi a Fallah (celá jména se nikdy nenaučim a titulkáři filmu o tom vědí) jasně dávají najevo, jaký styl Míša Bay má rád, dobře se na to kouká a z odstupu pro mě úvod nejspíše bude nejlepší pasáží filmu. Rezervy tam totiž jsou a pořád se dalo více přitlačit na plyn. Někdo se ale dovtípil, že fetišisticky nasnímané zpomalovačky v koprodukci s chytlavým songem už nestačí a musí se více budovat mytologii, postavit nový mladý tým a rozloučit se se starými známými. Vlastně mě extra nebavilo nic moc nového, co film přináší a těšil jsem se pouze na akční nářez, jež musel zákonitě dorazit. A že na konci to vypadá jako v Call of Duty. Mráz po zádech se ale dostavil jen na začátku a u několika vybraných scén (humor vesměs funguje a je si vědom Lawrencových kulatých proporcí, snad se do dalšího filmu hodí do formy!). Třeba mě druhé zhlédnutí utvrdí ještě v lepších dojmech. Na druhou stranu, až do vydání recenzí jsem to čekal mnohem horší. Jenže pak zas o fous lepší. Není to se mnou jednoduché. A to jsem si schválně nepřipomínal předchozí díly, abych neprskal..8/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se do přepálené verze Miami vracet, ale noví tvůrci vypálili nejen rybník, ale celou sérii. Adil a Bilall totiž natočili její nejlepší díl. Pořád se pro infantilní hlášku nejde daleko a nejedna pře ústřední dvojice trvá několikrát déle, než by bylo ve jménu vtipu záhodno, ale je znát daleko lepší odhad toho, co publikum vydrží a míra provází jak scénář, tak akční výkruty. Baví mě i ten ústřední přežvýkaný zvrat, který třeba někomu přijde na hlavu, ale mně zkrátka sedí, že se ze zdánlivě neviditelného záporáka může překvapivě elegantně rázem vyklubat důstojný protivník. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Will Smith je pořád bůh a Martin Lawrence pořád ví, že bůh není, ale dokáže si z toho udělat srandu. Trojka Mizerů kupodivu není dalším „značkovým zklamáním“, nýbrž ohromně vydařeným comebackem, který baví od začátku do konce. Bayova absence bohužel způsobila, že toho bouchá daleko míň a samotná akce není tak ikonická jako kdysi. Pořád se ale jedná o vysoký nadprůměr, za který si belgičtí náhradníci zaslouží poplácat po zádech. Snad jim to pořádně nakopne kariéru! ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)
  • Napsáním první verze scénáře byl pověřen Peter Craig - jeden ze spoluscenáristů úspěšného filmu Město (2010). Následovala ovšem řada změn a úprav. (PauloZ)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama