Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Třetí Bad Boys mi asi způsobili amnézii. Už pět vteřin po skončení filmu jsem si nebyl schopnej vybavit jedinou scénu, která by mě bavila. Postavy se sice začaly chovat v rámci možností normálně, tudíž Bayův infantilismus ustoupil, zato zábavovej faktor klesnul pod úroveň prvního dílu. Příběhově banální děj nedoprovází ani dobrá akce, protože akce v tom vlastně není. Těm pár výstřelům chybí jakákoli dynamika i nápaditost. Druhej díl jsem viděl asi šestkrát, a i přes všechnu jeho stupiditu je to jeden z nejzábavnějších akčních filmů všech dob, trojka je ale mizérie v plný polní, kterou z hoven nevytáhnou ani Lawrence se Smithem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Humor kupodivu na mňa fungoval (ale nie vždy), scenár si na moje fakt veľké prekvapenie pripravil zaujímavé témy, skrátka na život päťdesiatnikov vo všeobecnosti je nahliadané optikou ich rodinného života a v tomto smere nás čaká zopár prekvapení. Čo ale fungovalo menej, je, a teraz vážne na moje veľké prekvapenie, akcia. Príbeh síce odsýpa, sme radi, že sa pozeráme opäť na starý tím, furt sa niečo deje, ale že by som si na nejakú akciu spomenul ešte zajtra, silno pochybujem. Z nostalgie ale zostanem u vyššieho hodnotenia. 70% ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

To, čo chytilo za pačesy Riggsa s Murtaughom na prelome milénia, teraz nevyhnutne navštívilo aj Mikea s Marcusom. Našťastie pre nich, prinieslo im to doteraz najlepší diel zatiaľ trilógie. Cameo M. Baya mi na okamih privodil stav ohrozenia a infarktový stav, ale ten veľmi rýchlo pominul s uvedomením, že rejžo prvých dvoch častí neprišiel rozosievať svoj v poslednej dobe čoraz ťažšie stráviteľný bayhem, ale len symbolicky odovzdať štafetu next generation, ktorá sa o jeho dieťa postará lepšie ako on sám. Takže, palec hore za toto sympatické gesto a veľké ďakujem za potešujúce akčné prekvapenie hneď z kraja roka, ktoré ponúka chutný mix humoru, uvedomelého rozkročenia medzi starým a novým, ako i svižnú akciu a adrenalín pumpujúci soundtrack. Bad Boys for Life, alebo prinajmenšom do ďalšieho dielu, na ktorý sa už teraz teším. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Takhle ne .... tohle si Bad Boys fakt nezasloužili. Koho srala dvojka, bude trojku milovat ... trojka je totiž natočená jako klasický rutinní akční film pro mileniály a lidi, kterým se zvedá kufr, kdykoliv někdo stiskne spoušť nebo šlápne na plyn. Bad Boys for Life se dá popsat jako telenovela s lehkými prvky akce. Jako pardon, ale "Akční" film, který má 124 minut ... a je v něm 25 minut (a 26, 89s) akce, se nedá označit za akční film (ano, stopoval jsem to, v kině jsem v poslední řadě seděl sám, takže jsem nikoho stopkama neotravoval, nejsem hovado) .... bohužel jsem udělal velkou chybu a kouknul se nedávno na dvojku, která je pro mě nejlepší akční film všech dob (ten film je totiž jedna velká akce). Navíc trojka stála asi 25 mega, bo v ní nevidíte skoro žádné miamské pozlátko a v závěrečné akční scéně je tuna špatného CGI. Ve filmu není jediná památná akční scéna .... doufám, že žádné pokračování už nikdy nevznikne, a pokud ano, tak ty dvě belgické lopaty už do toho fakt netahejte prosím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z outsidera se nakonec vyklubal lednový Hit, po finanční i kritické stránce a Bad Boys 3 jsou definitivně nejlepším dílem celé Trilogie a krásný rozjezd roku 2020. Will Smith je zpět v parádní formě a Martin Lawrence sice pořádně břibral, ale humor mu jde opět skvěle. Bál jsem se, že bez M. Baye nebude mít akce říz, ale Adil El Arbi a Bilall Fallah jsou v akčních scénách velmi sebevědomí a ambiciózní, čemuž pomáhá i parádní kamera, velká porce násilí a dostatek zajímavých nápadů. Povedli se i záporáci, především mnou neznámý Jacob Scipio odváděl solidní práci a jeho matka v podání Kate del Castillo se také povedla. Pochválit musím i hudbu a velmi rychlé tempo, kde akce střídá humor a není čas sledovat ani hodinky, natož přemýšlet. Skvělá zábava, která má styl i švih. 8/10. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. ledna 2020 v Gaumont Élysées v Paříži. (Varan)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama