Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (610)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Na úvod musím říci, že něco vtipné ve filmu skutečně bylo, ale to se snad podaří každému idiotu. Prostě jen další politicky korektní, nezajímavý a naprosto zpackaný remake velkofilmu. Nelíbí se mi jak zde tvůrci znásilnili nejen klasiku Krotitelů Duchů, ale také mého oblíbeného herce Chrise Hemswortha a udělali z něj natvrdlého ubohého ňoumu. Až se divím, že jsem film dokoukal do konce. Nicméně mi při sledování bylo místy trapně i za herce samotné. Jak se tohle vůbec mohlo dostat ven? ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Noví krotitelia či krotiteľky nie sú zďaleka takým vtipným filmom ako pôvodný, a keďže mali dokonalú reklamu v staršom filme, ani sa nemuseli snažiť... o divákov mali postarané. Napokon to tak aj vyzerá. Zrecyklovaný námet s občasným vtipom zaujal len ženským pohľadom stačí to len na priemer. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Ghostbusters" je filmom môjho detstva, ktorý som nadovšetko miloval. V mladom veku mi doprial emócie všetkého druhu. Dokázal vyvolať strach, no zároveň vďaka hereckému obsadeniu či dialógom pomerne slušne zabaviť. A to nehovorím o efektoch, ktoré boli na danú dobu viac ako excelentné. Nový počin, ktorého úlohou je podľa vyjadrenia samotných tvorcov, pokúsiť sa o znovuzrodenie novej éry, na mňa zapôsobil ako krutý výsmech originálu, ktorý môže u podaktorých divákov vyvolať dojem urážky "majestátu". Poviem to takto. Komu sadne humor, ten sa aspoň sčasti zabaví, komu nie, ten prepadne pocitu, s akou že to trápnosťou stráca čas (a že je tam tých trápnych vložiek viac než dosť). Musím uznať, že pár frkov či hlášok je pomerne trefných, ktoré vyčaria úsmev na tvári, no keď príde na najočakávanejšie pasáže, kedy dostáva priestor "tajomno", kvalita snímku neskutočne klesá. Atmosféra nulová, niektorí duchovia výzorom pripomínajúc lacné, odfláknuté kreatúry bez nápadu sklamali najviac. No a keď k tomu prirátam v závere zhovadeného "Slimer-a", človeku je až na vracanie, ako to celé skurvili. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

To duchové žerou duhu, že to je tak zasraně barevný?! Remake tak otravnej, trapnej a zbytečnej, že i kdyby tam v půli naběhla původní sestava a poslala ty rádoby vtipný střeva do prdele, stejně by to nebylo na víc než jednu hvězdu... a to ani nejsem kdovíjak obří fanda původních filmů. Do toho si připočtěte otřesnej soundtrack, nulovou atmosféru a fakt, že klasika z osmdesátek vypadá líp i po těch třiceti letech. Hollywoodská zoufalost v plný polní! ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Osobně se za velkého fanouška Krotitelů duchů nepovažuji, i když se mi první dva originální filmy líbili a na dlouho slibovaný třetí díl jsem se těšil. Po neustálém odmítání Billa Murrayho a smrti Harolda Ramise jsme se ale museli smířit s nevyhnutelným a na místo originálního týmu (a případně jejich dětiček) se dočkáváme restartu s ženskými hrdinkami. Od prvního traileru film vypadá jako to největší zklámání všech dob. A to se nedostaví. WHAT?! Někteří jsou teď překvapení ale film je v rámci možností pikey. Aspoň tedy víc než se čekalo. Vůbec nemá cenu srovnávat TY Krotitele duchů a ty Krotitele duchů. Berte tohle jako prostě jiný tým s jiným přístupem. Většina starého obsazení má ve filmu cameo (Billa Murrayho to vůbec nebaví a kdo by mu se mu divil, když ho chtěli zažalovat, když tu nebude hrát) ale ženský tým naplno na těch 117 minut uchvátí. Ve filmu taky nechybí spousta odkazů na původní filmy (nejvíc zapůsobí po-titulková scéna) a celkově fanoušky asi zklamání nebudou (I když možná jo, jak jsem říkal fanoušek nejsem). Rozhodně od Krotitelů duchů nečekejte revoluci. Když však očekáváte vtipnou komedii, v rámci možností se dočkáte. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (20)

  • Tvůrcům se po uvedení prvního traileru dostalo neskutečně záporného ohlasu. Po cca dvou měsících měl na YouTube při 31 564 938 shlédnutích 235 207 liků a 776 780 disliků. Režisér Paul Feig pro "Daily News", řekl: ,,Mezi geeky jsou jedni z největší idiotů, jaké jsem kdy v životě potkal. Hlavně poté, co na mě už měsíce útočí kvůli novým Krotitelům duchů." Paradoxně se trailer, i přes své velmi záporné přijetí, stal ve své době nejstahovanějším trailerem v historii YouTube. (ČSFD)
  • Když jsou krotitelky naoko zatčeny a vyvedeny z hotelu, je zmíněna kniha „Jíst, meditovat, milovat“ od Elizabeth Gilbert. (Duoscop)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama