Reklama

Reklama

Spy Kids 4D: Stroj času

  • Česko Spy kids: Stroj času (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží - úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata, Rebecca a Cecil, ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (107)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alexa Vega a Daryl Sabara už přece jen trochu vyrostli, a tak museli přijít noví dětští špióni. Jejich nevlastní matkou je Jessica Alba, sama špiónka, která dokáže ještě před porodem zvládnout hodně náročnou akci. Dobře pro ni. Jenže děti si ji prostě moc neoblíbili. Hlavně nevlastní dcera. To se ale změní ve chvíli, až děti zjistí, že je špiónkou a že vede zajímavý život. Jesica Alba hraje Marisu Wilsonovou, za svobodna Cortezovou. Ano, je to sestra Corteze, kterého si zahrál Antonio Banderas. Na něho se v tomhle filmu nedostalo, ale za to se objeví staří známí, tedy v úvodu zmiňovaní Sabara a Vega. Skutečně zestárli. Je to na nich vidět a už nejsou tak roztomilí. Přece jen, je to osm let od posledního filmu. Nehrají tedy prim, ale jejich roličky potěší. Což je asi tak všechno. Mluvící pes je klišé, docela chybí i camea známých herců, ale člověk se nemůže divit, že se na to Rodriguezovi vykašlali. Kvalita se naprosto vytratila, nějaké ty efekty nepotěší, nemají čím. Příběh je recyklací toho, co jsme viděli dříve, to, že se zde trochu hraje s časem, to nemá žádný hlubší význam. Ani nevím, jestli mám říkat, že je škoda, kam se série dostala. Ona zase tolik nadějí na úspěch neměla. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/warrior-x-ms-1-sibir-5x-rychle-zbesile.html ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film se nese v úplně stejném duchu, jako jeho předchůdci. Je to ujeté, na dětský film místy poněkud až zvrácené, ale hlavně to dokáže i přes velkou míru trapnosti pobavit. Co musím uznat, že to nijak neignorovalo dějství původní série, naopak ji zajímavě a inteligentně rozšířilo. Co se děje samotného týče, ten byl nelogický, jak jen mohl. Ale celkově, jako film mířený na mladší publikum, kdy bych sám byl v 11 letech z něčeho takového unešený, si vede až překvapivě dobře. Robert Rodriguez má prostě svůj styl a ten věrně dodržuje i po 9 letech od posledního dílu. Pro nás ostatní, tu je nicméně určitě příjemným překvapením přítomnost Jessicy Alby, u které se sice divím, že se něčemu takovému upsala, ale rozhodně tím pádem bylo na co koukat. 61% ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je krásna žena, no toto je katastrofa, ktorá ma nezaujala a prišla mi ako totálne nezmyslený úlet. Celá séria je jeden veľký prepadák a nevkusné zkombinovanie detských a moderných tém. Ale mladých zamestnancov tajných služieb treba asi programovať už od detstva, hoci aj vymývaním mozgov a zbytočnosťami plnými rečí od veci. Zabiják času, to naozaj radšej nejakú sovietsku rozprávku typu Vlk a zajac, nech mi u tých nových diel úplne neprepne. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Tohle se asi moc nepovedlo. Strašně moc mi vadily čísla co se objevovala kvůli 4D efektu a působily jen rušivě. Myslím si že 4D efekt je zbytečný a vtíravý. Samotný film je strašně moc pod hranicí divoké akce a působí lacině i přes efektní stránku. Rodriguez je větší frajer a měl by se spíše držet akčního žánru. 55% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Původní Spy Kids trilogii považuju za snesitelnou (včetně trojky, kde mě bavil 4Sly), čtyřka se ale bohužel staví po bok nesnesitelného Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. Je to mířené čistě na malé děti a to ještě způsobem, že se tu pořád prdí, krká, blinká a házejí se plné plínky do tváří nepřátelských agentů. Uf. Nebýt slušného vizuálu, mohlo by to působit fyzickou bolest… ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Nápad na natočení snímku vznikl díky Jessice Albě přebalující potomka během natáčení Rodriguezova filmu Machete (2010). (Chloe..)
  • Ve finále filmu si zahrála i Rodriguezova sestra Rebecca, která si zahrála jednoho z nově recruitovaných dětských špionů. (Chloe..)

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Reklama

Reklama