Reklama

Reklama

Země se stala terčem invaze neviditelných mimozemšťanů a lidstvo jejich hostiteli. Mimozemské Duše vytlačí tu lidskou a převezmou kontrolu nad jejich tělem. Melanie je jedna z posledních lidských bytostí, která je vetřelci nedotčena. Po jedné z honiček se ale dostane do zajetí a je přesvědčena, že to znamená její konec. Do její mysli pronikne Duše jménem Poutnice. Ta pátrá v Melaniiných myšlenkách a doufá, že se dopracuje až k příčinám přetrvávajícího odporu, který jim lidé kladou. Je ale zavalena záplavou vzpomínek a silných emocí, jimž vévodí láska. Poutnice není schopna vysvobodit se z tužeb Melaniina těla. Síly, které jdou mimo ně, nakonec promění Poutnici a Melanii v nedobrovolné spojence. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (679)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Mam rad Niccola, nemam rad Meyer, paradoxne se mi The Host libil o malicko vic, nez In Time. Sice obcas skripe uveritelnost nekterych momentu (sakra, vzdyt k tomu ukrytu v horach vede vyjezdena dalnice, proc je tedy nedokazali vypatrat podle techto stop? Spis by me zajimalo, jak presne mimozemstani udrzuji lidskou civilizaci v chodu a proc se o to vubec snazi... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne ak sa niekto pustí do témy, na ktorú nemá. Ale najprv to pozitívne - Niccol vie aj s obmedzeným rozpočtom nakrúcať pekné obrázky, melancholická hudba dokáže navodiť príjemnú atmosféru, Saoirse Ronan ťaží z napísanej postavy maximum a potešia aj menšie roly pre Diane Kruger či Emily Browning. To horšie - nevierohodne vystavaný svet so spornými a klišovitými dejovými zákrutami trestuhodne plytvá potenciálom a zo sľubnej zápletky vyťahuje do popredia banálne, no popritom tradične Meyerovsky prepálené, vzťahy. Vlažné prijatie u divákov a kritiky ma vôbec neprekvapuje a nikto ma nepresvedčí, že je kniha údajne oveľa lepšia ako Twilight, čo tvrdili mnohé hlasy ešte pred premiérou. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fanousci tvajlajtu a podobnych kokotin spojte se!!! mladi krasni sexy (ne) herci v tomto nadhernem ucesanem a vyklestenem totalne srackoidnim filmu kterej by si snad chtel hrat dokonce i na seriozni sci-fi nebo co? no to me poser kozy! strasnej odpad od druhy pulky filmu uz jsem musel pretacet abych to vubec dokoukal byla to otazka zivota a smrti fakt nekecam!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $26,627,201Tržby Celosvetovo $63,200,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,158,533 //počet predaných kusov 141,530Tržby za predaj DVD v USA $3,541,995 //počet predaných kusov 190,768║ teda riadne sci-fi s úžasnou romantickou vatou ale našťastie na Twilight to nedosiahlo a dopozerať sa to dalo bez väčšej ujmy, Stephenie Meyer je romantická telenovelová legenda /40%/ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Niccol je totálne neschopný režisér a scenárista. Jeho predošlé filmy boli len sakramentskou náhodou... Toto je des! Ak som TWILIGHTU vyčítal slabú zápletku, tak Host je úplne bez dramatických momentov. Lineárna nuda, kde sa rieší jeden blbý problém - keď mám v sebe dve osobnosti, môžu každá milovať niekoho iného? A romantika je absolútne neuveriteľná a dialógy smiešne. Občas sa film chce hrať na OSTROV ale pár nablýskaných motoriek to nespraví - režisér sa len hrá na výpravnosť a štýlovosť. Motivácie postáv nevysvetlené, každý náznak niečoho netradičného je okamžite zadupaný do zeme (Diane Kruger). Ak som dal Súmraku, SÚMRAKU: SÁGA VYVOLENÝCH (:-D) a PUSH-u dve hviezdy, tu musím ísť na jednu... Aj ženskému publiku odporúčam radšej "chlapčenské" filmy z tejto kategórie: JUMPER, SOM ČÍSLO ŠTYRI... A ak je nevyhnutná romantika, tak HRY O ŽIVOT... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Jake Abel (Ian O´Shea) absolvoval niekoľko lekcii hry na gitare a keď už malo dôjsť k natočeniu scény, pre ktorú trénoval, Stephenie Meyer skríkla ´Stop!´ a nadobro ju zastavila. Neskôr sa šírili zvesti, že mala byť veľkou súčasťou druhého pokračovania. (Persephone9)
  • Saoirse Ronan (Melanie Stryder) oslávila počas natáčania 18. narodeniny a produkcia jej usporiadala oslavu s hudobníkmi. (Persephone9)
  • V původní knize je mezi Melanie Stryder a Jaredem Howem věkový rozdíl 9 let. Stejný počet let dělí i jejich filmové představitele Saoirse Ronan a Maxe Ironse. (Hromino)

Související novinky

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

03.08.2014

S adaptacemi knih s dospívajícími teenagery, především dívkami, se v poslední době v Hollywoodu roztrhl pytel. Máme tu ságu Hunger Games, nedávno se rozjela další velká a nákladná série začínající… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Reklama

Reklama