Reklama

Reklama

VOD (1)

Země se stala terčem invaze neviditelných mimozemšťanů a lidstvo jejich hostiteli. Mimozemské Duše vytlačí tu lidskou a převezmou kontrolu nad jejich tělem. Melanie je jedna z posledních lidských bytostí, která je vetřelci nedotčena. Po jedné z honiček se ale dostane do zajetí a je přesvědčena, že to znamená její konec. Do její mysli pronikne Duše jménem Poutnice. Ta pátrá v Melaniiných myšlenkách a doufá, že se dopracuje až k příčinám přetrvávajícího odporu, který jim lidé kladou. Je ale zavalena záplavou vzpomínek a silných emocí, jimž vévodí láska. Poutnice není schopna vysvobodit se z tužeb Melaniina těla. Síly, které jdou mimo ně, nakonec promění Poutnici a Melanii v nedobrovolné spojence. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (679)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Že to bola kravina pre násťročné sa tu rozpisovať nebudem. Ja som tú kravinu aj čítala, lebo však bola zadarmo v knižnici. Pozitívne bolo to, že sa to celkom držalo knihy, ostatné stálo za prd ... hrozné herecké výkony (predovšetkým malý Jamie) a výber herečky na konci, t. j. E. Browning som nepochopila ... a zabudla som, miestami výborná muzika. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Až moc jednoduché na kvalitní sci-fi, až moc nudné na kvalitní akční thriller, dobrodružné...?? ale no tááák, to z tuha že jo. Snad jen ta romantika se povedla a jelikož jsem trochu cinick, tak mě spíše pobavila. Kvůli tomu ale tomuhle snímečku opravdu nedám víc jak dvě hvězdy. I když chápu uživatele/lky kteří se nebojí dát čtyři, nebo dokonce pět hvězd. Úplně slyším jejich rozbušená srdce a vydím jak se jim občas derou krkkodýlí zlzy z očí. Za mě krásných 40% ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Sci-fi, ve kterých se mimozemské entity zmocňují těl nebohých bezbranných pozemšťanů, už jsme tu měli a nebylo jich málo. Byl jsem v očekávání a zvědav, jak to všechno nakonec (zase) dopadne. Navíc tu hraje moje oblíbená hvězdička Saoirse. Rozjelo se to vcelku slibně, ale postupně to zabředlo v romantických homo sračkách, které snad pochopí jen dívka okolo čtrnáctého roku, a které mě nesnesitelně sraly. Udělat z tak slibného námětu podřadný Twajlajt s příměsí Jupitera mi přijde jako prznění žánru. Až mi to vyhnalo žaludeční šťávy a udělalo se mi šoufl. Na druhou stranu, kdyby byla hlavní hrdinkou nějaká šestnáctka a odebíralo se to ve stylu Total Recallu, asi by to bylo minimálně stejně potupné (ačkoliv u Hanny jsme byli svědky toho, že to jde). Celkově se tedy musíme spokojit jen s další ukázkou narůstajícího trendu navlhlých romantických blbostí gymnazijního stylu, které cílí na náctileté obecenstvo a starší diváci se u toho budou pouze kroutit. Láme mi to mikročip, ale musím dát pouhé dvě hvězdičky. 30% ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Je to strašlivě, ale opravdu strašlivě hloupý film. Ale asi je na místě vinit knižní předlohu a to ztělesněné zlo, co jí napsalo. Celý ten koncept dvou osob v jednom těle, kde každá osoba jakože miluje někoho jiného, z čehož vznikají 'silné' a 'komické' scény, to je trochu mimo mě. A taky když někoho miluju, tak ho zmlátím, protože má jinou barvu očí, že ano. Navíc jsem asi divná, ale jsem team mimozemštani, protože žít v komunitě, kde se nelže, nejsou války a všechno je zadarmo? Hned bych do sebe poslala toho bílýho tisíc let starého pavoučka, který by mě změnil na holčičího Elijaha Wooda. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Ale nakonec mám pocit, že se mi to nelíbilo ani na ty slabší čtyři, takže hodnocení dopadlo takto. Z nějakého důvodu si ale myslím, že kdybych byla schopná přečíst celou knížku, možná by na mě i ten film udělal trošku lepší dojem. Jenže jsem se dostala jen tak do čtvrtiny a od té doby leží knížka opuštěně na poličce. Zkrátka mě to nechytlo tolik jako Twilight stejné autorky. A to i přesto, že to má zajímavý námět. Film se mi hlavně tím svým trošku vynuceným happy endem zdál nějak přitažený za vlasy - a to je co říct, když to srovnám s tím, že Twilight na mě udělal dost jiný dojem. Ale je to možná i tím, že Twilight má téma tak nějak čistě fantastické (upíři, vlkodlaci...), takže ta přehnanost k tomu podle mě nějak patří. Ale u Hostitele se mi zdá námět trochu víc zasazený do reálného světa a zkrátka působí skutečněji (ano ano, já vím, jde o budoucnost a o mimozemšťany, ale tyhle věci jsou pro mě zkrátka víc skutečné než "upíři zářící na slunci" :D heh...) Takže určitým způsobem na mě ten konec působil klišovitěji než celý Twilight, i když to zní asi divně. Každopádně, Saoirse Ronan je sice mladá herečka, ale hrát naštěstí umí, což je plus. Na druhou stranu mi ale nebyl sympatický ani jeden z dvou hlavních mužských protagonistů (Jared a Ian). Oba působili jako mužské postavy tak nějak uboze. Čekala bych aspoň od jednoho z nich větší charisma. ~(3,4)~ ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

Související novinky

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

03.08.2014

S adaptacemi knih s dospívajícími teenagery, především dívkami, se v poslední době v Hollywoodu roztrhl pytel. Máme tu ságu Hunger Games, nedávno se rozjela další velká a nákladná série začínající… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Reklama

Reklama