Reklama

Reklama

Kitaro a odvěká kletba

  • Japonsko Gegege no Kitarô: Sennen noroi uta (více)

Obsahy(1)

Kitaro potká dívku Kaede Hiramoto, středoškolačku, které hrozí smrt prokletím z rukou tajemného čaroděje. Aby Kitaro Kaede zachránil, musí najít pět prastarých hudebních nástrojů. S těmito nástroji potom musí provést rituál. Na to vše má jen 48 hodin. Naštěstí je tu Neko Musume (Tanaka Rena) a i další Kitarovi přátelé, kteří se ochotně do hledání zapojí. (Vavča)

(více)

Recenze (5)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

"Napůl člověk a napůl bájná postava zvaná Yokai, oplývá neomezenou magickou mocí. Narodil se na hřbitově a záhy ztratil oba rodiče. Tehdy mu byl také předurčen osud ochránce míru mezi naším světem a světem Yokai. Duše jeho otce sledovala z podsvětí Kitarův osud a vrátila se jako Yokai v jedné z mluvících očních bulev. Kitaro, ač vychován mezi přízraky, stále se drží v lidské společnosti a chrání lidské bytosti." V tomto magickém snímku se může divák vydat společně s Kitarem a jeho přáteli na dobrodružnou a nejistou cestu za záchranou našich světů. O kouzla, souboje, opravdová přátelství, ale i záludné lsti není v této moderní japonské pohádce nouze. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu rozpolcená. Na jednu stranu mě to i celkem bavilo, ale zase na druhou jsem hodně cítila, že nespadám do kategorie diváků, pro které to bylo určené. Předně už jsem na to asi stará. Některé okamžiky byly jak stvořené pro děti, které je jsou schopné bez problémů přijmout. Já už tolik ne. Další věc je, že neznám předlohu. O postavách nic nevím a ani se nedovím. Už se nějak počítá s tím, že jsem se všemi informacemi obeznámena. Ne že by to nutně vadilo k pochopení děje (který zas tak komplikovaný není), ale měla jsem pocit, že mi tam něco chybí. Jsou to slabé 3*. ()

Reklama

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Tento "žánr" já nerada, přesto to bylo velmi vkusné a zábavné. Člověk na to asi musí mít náladu, kterou já teď o zkouškovém mám, takovou tu kdy si chce odpočinout, vypnout, na něco pěkného (vizuelně) se podívat, a v tomto směru se tu nedá nic vytknout. Určitě to stojí za pokus, ale jak říkám, člověk musí mít takovou oddechovou, pohodovou náladu, jinak to asi může nudit. Každopádně jak jsem psala, vizuelně moc pěkné, typický styl, hororové prvky, kouzla, humor.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama