Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $22,070,000║ Príbehová kopia Spider-mana, plus niečo z Iron Mana, či Supermana, hudba zas ako z Temného Rytiera, ale dobre Rusi sa snažia a robia čo môžu, hlavne že nenudia čo je asi najväčšou výhodou filmu, obsadenie ujde, trikovo slabší priemer ale tie horšie animácie rýchlo zahládzajú rýchlim strihom čo sa aspoň cení v konečnom výsledku stráviteľnosti filmu. /55%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mix Spidermana, Batmana, Pátého elementu a Hvězdných válek je příjemnou oddechovou podívanou, kde snadno uhádnete, co přijde, včetně povinného a očekávaného šťastného konce. Jen místy upovídanější a utahanější, vše ovšem vyváží efektní závěrečná honička. Výprava, kamera i triky jsou na vysoké úrovni, bohužel prostinký příběh pro malé školáky to nevyváží. Snad jen zapíchnutí tatíka bylo až příliš spidermanovsky okaté.... Jo a minus si zaslouží naprosto otřesná ruská popmusic. Když už to pouští do světa, mohli vybrat něco onačejšího. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Zatial co prva polovica bola ruskou variaciou na Transformers, ta druha zase na lubovolny americky hrdinsky film- Superman, Spiderman, Iron Man...co vam len napadne.....znie to nepredstavitelne? Vysledok je vsak prekvapivo pozeratelny. Samozrejme treba ratat s nedokonalymi trikmi, roztrasenou kamerou a obcas neprehladnym strihom (najma v akcnych pasazach citit rezervy) no pribehova linia plni ucel dokonale takze film relativne bavi a nenudi. Slusny pokus o maly rusky popcornak. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ruský Peter Parker se nad Moskvou prohání v létající Volze a na paty mu šlape diamantový magnát. Parádní superhrdinský biják šmrncnutý poetikou československých seriálů pro děti a mládež. Chci pokračování, ve kterém nakoukneme do minulosti, titulek na poslední straně hlásá: ”Co se to děje za železnou oponou? V totalitou zalité Moskvě pracuje na přísně utajovaném projektu trio nejlepších sovětských vědců. USA se snaží nakouknout pod pokličku a vysílají do Moskvy jednoho ze svých nejlepších agentů (samozřejmě superpadouch se superschopnostmi). Konspirace, špionáž, láska a jedna černá Volha. Již příští měsíc v dalším čísle Černého blesku!” ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Děkuji Ti, Volhamane!“, aneb svět se v prdel obrací. Jistě, od dob filmů s Vaskou Trubačovem udělala ruská kinematografie mílový krok ke globální konkurenceschopnosti, ale prosím, ne za cenu toho, že se originalita stane sprostým slovem a loupež ctností. Zdejší poměrné vysoké hodnocení je mi záhadou - jen o něco menší, než skutečnost, že si Moskvané docela dlouho nevšímali UFV (Unidentified Flying Vehikl) nad svými hlavami. Chce se mi věřit, že obě "pozorovací anomálie" způsobila jen nadměrná spotřeba vodky.. Fantomasi, kde jsi? Chci, aby tvůj Citröen DS sejmul ten létající symbol nanokokotiny z nebe.. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama