Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jihu Itálie platí úplně jiná pravidla než všude jinde. Lásky, nenávisti, vraždy i boj o spravedlnost, to všechno jde bez milosti až na dřeň. Angela byla nejen krásná, ale hlavně poctivá dívka a měla plné právo si svého partnera vybrat a být šťastná. Možná by se jí to i podařilo, kdyby se do ní nezamiloval zrovna Carmine. A ten si vybírá jednou a provždy. Když se pak Angela s matkou dostanou do potíží, spáchá pro ni svůj první zločin. Tím sice u Angely definitivně prohraje, ale jeho zločinecká kariéra zdárně začíná. A Carmine není z těch, kdo by se jen tak vzdávali. Zakousne se a nepustí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

shantim 

všechny recenze uživatele

30% hvezdicek, vic si tento paskvil nezaslouzi. Nekteri herci si zaslouzi obdiv diky svemu vykonu, jako napriklad Giannini. Manuela Arcuri v hlavni roli je sice dobra, ovsem jen kvuli svemu vzhledu. ()

Reklama

Brasi

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, že jsem na to hodinu a půl koukal. Na druhej díl se mnou ale rozhodně počítat nemůžou. První část je odpad!ová, druhou potom neuvidím, takže hodnotím jenom slovně. Heh, a já blázen v koutku duše opravdu naivně věřil v italskou gangsterku... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Minisérie, kterou produkoval Janus International, měla premiéru 7. a 8. ledna 2008 v TV Chanel 5. (Terva)

Reklama

Reklama