Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Planet Hulk se věnuje pouze hulkově postavě. Bruce Banner byl eliminován, ale paradoxně to vůbec není na škodu. Hulkovi spolubojovníci jsou dostatečně zajímaví a cameo Thora a minirole Beta Ray Billa příběh příjemně rozšiřuje. Zasazení děje do paralelního "Říma" a téma zrady je taktéž působivé. Rozhodně se tak těším na další hulkova dobrodružství. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

No nevím, nebylo to špatné, ale nepřišlo mi to ani jako něco převratného. Hulk se po svých průserech poslán ze Země na neznámou planetu. Věci se ale pokazí a on skončí na planetě Sakaar ovládané tyranským Červeným králem. Ten používá otroky jako gladiátory pro své hry. A Hulk se stane jedním z nich. Společně s partou dalších otroků poráží všechny protivníky. Nakonec svobodu dobude po svém. Je tam pár zajímavých postav. Objeví se tam i Thor. "Ty jsi jejich spasitel." ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná komiksová předloha, která se co do děje může měřit s nejlepšími příběhy (třeba) Barbara Conana, dostala pořádnou ránu. Stala se z ní dosti volně zadaptovaná prostinká mlátička, místy doslova ubíjející... A navíc dost škaredě animovaná. Komiks je vynikající fantasy, tohle ovšem bylo jen o neustálých ranách a dialozích k smíchu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak já filmu dávám 4* ale mám z toho smíšené pocity. Jako pohádka pěkný, ale že to je příběh Planet Hulk podle comicsové předlohy, kterou v dvojdílné formě vlastním, tak je to hodně překopané, což docela nechápu, když je to pod taktovkou Marvelu. Jako první bije do očí třetí bitva v koloseu, kde není jako záporák Silver Surfer, ale Beta Ray Bill, kterej tu nemá co dělat. Do příběhu ho zakomponovali tvůrci dobře, ale sem prostě nepatří. No a pak je to celý zkrácený s happyendem, kterej k tomuto příběhu vůbec nepatří. Jak jsem se na to těšil, tak z hlediska adaptace jsem spíš zklamán. Jako pohádka pro neznalce předlohy je to určitě povedenej animák s průměrnou grafickou stránkou, která je dostačující. Za mě 70% ale hodně jsem váhal nad menším hodnocení. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Hulk nemá zrovna nevyčerpatelný potenciál, protože nic neskrývá... Prostě zuří... A když zuří X animovanejch i hranejch filmů po sobě, tak to ztrácí kouzlo... Na druhou stranu tady je ještě dost lidskej a komunikativní... Vypnout a kochat se další pohádkou, která kombinuje "superhrdinský svět" se světem "dávných proroctví"... Na to to není špatný... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama