Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona je v háji, On je v hajzlu a přes různý peripetie nakonec skončí spolu. Šablona jak vyšitá a proto nechápu, proč je to natahovaný na dvě hodiny. Filmaři pak musí hloupě kombinovat, což se odráží zejména u Ruddovy postavy. Nicméně právě Paul Rudd a Reese Witherspoon tahají celý film alespoň na průměr, protože jako pár působí sympaticky. Naopak Owen Wilson a jedno z hlavních lákadel, Jack Nicholson, filmu příliš nepomáhají. No chtěl jsem nějaký romkom na odreagování a toho se mi dostalo, ale přeci jen mohlo být lépe. 50% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Slabý scénář a nepříliš šťastné herecké obsazení v čele s absolutně nevýrazným Ruddem. První polovina je někdy až otravná svými dialogy typu "naše problémy, naše pocity a životní filozofie". Dokonce veliký Jack nám tady v menší roli přehrává, i když vlastně nemá co hrát a hudba Hanse Zimmera je jen znuděným podkladem! Jakžtakž vše zachraňuje poslední půlhodina a alespoň občas vtipný Owen Wilson. Nevím, kam se vytratil Brooksův sympatický humor, nezvyklé vztahy a výrazné postavy. Tady zbývají jen špetky a náznaky jeho největších umů. Na to, že točí filmy tak zřídka, je to zatraceně málo! ()

Reklama

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Trailer a obsazení slibovalo mnohem více. Jack Nicholson na, kterého jsem se těšil tam nemusel ani hrát. Malá role kde neměl možnost se nějak předvést. Na komedii bych to rozhodně neviděl. Drama? Možná pokus a samotná romantika je průměrná jako celý film. :( Nejvíce jsem si tak užil pohled na krásnou Reese. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď mám pravdu povedať, tak ani poriadne neviem o čom to bolo. Alebo to bolo až tak banálne, že hlavná os príbehu vyznela ako veľké Nič? To skôr. Paul Rudd je celkovo veľmi nesympatický človek, no ale tu sa prekonával. Len samé vyplakávanie, dilema ísť do väzenia neísť do väzenia... jediný kto ako-tak dokázal zabaviť bol Owen Wilson, ktorému rola sebestredného človeka celkom pristane. Postava Reese... no neviem, na to že to bola hlavná ženská postava tak mi prišla prekvapivo zbytočná, skrátka celý príbeh je nezáživný až strach. Ledva podpriemer. 30/100 ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Na to aký má film jednoduchý námet, tak je až príliš zložito podaný. Neohrabane, krkolomne a zbrklo natočený. Absolutne zbytočne dlhá dvojhodinová stopáž tam, kde si to vyžaduje minimálne o polhodinu menej. Jednoducho povedané - nafúknutá bublina úplne o ničom, zbytočné a dlhé. Zaslúžený prepadák (120 milionový rozpočet je obrovskou záhadou a veľmi zlým žartom). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Výsledné honoráre režiséra Brooksa (asi 10 miliónov dolárov) a štyroch hlavných hviezd Witherspoon (15 miliónov dolárov), Nicholsona (12 miliónov dolárov), Wilsona (10 miliónov dolárov) a Rudda (3 milióny dolárov) dosiahli dokopy 50 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Reese Witherspoon kvůli roli absolvovala několikaměsíční přípravu, během které se učila hrát softbal. (zajda404)
  • Film zarobil menej než boli honoráre režiséra a štyroch hlavných hercov. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama