Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chotabyč je typická pohádková postava kouzelného dědečka, který žije v nádobě podobné džbánu a každému pánovi splní tři přání. Tentokrát se ale ocitá v neobvyklém prostředí velkoměsta s generací lidí, kteří jsou závislí na technice. Příběh začíná tím, že se Geňa Ryžov, počítačový expert a hacker, nabourá na web Microsoftu a na titulní stránku umístí obrázek zadnice. To mu ale rozhodně nepřidalo body navíc u jeho přítelkyně - ta ho tak nařkne z neustálého nicnedělání a žádá ho, aby alespoň koupil konvici. Geňa se nabourá do internetové aukce, ale místo konvice získá starožitný džbán. Po chvíli se ze džbánu vynoří kouzelný stařík, je ochoten splnit tři přání a snaží se zapojit do moderního světa. Musí se však spolu se svým novým pánem vypořádat se spoustou nepříjemných situací. (Ollie235)

(více)

Recenze (2)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších ruských komedií. Pár vtipů pobaví, ale bohužel mě nechytlo téma a přibližně od poloviny jsem se ukrutně nudil. Kromě pár nápadů a dobrého kouzelného dědečka nic moc zajímavého. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Bankovka, kterou zkoumá ve filmu jeden z policistů, byla ve skutečnosti vytištěna obyčejnou tiskárnou na opravdovém papyru, dovezeném z Egypta. (Ollie235)
  • Při natáčení scény na Rudém náměstí byli využiti herci oblečení do policejních uniforem, kteří se rozestoupili kolem části náměstí, aby kolemjdoucí nenarušovali natáčení. (Ollie235)
  • Zvláštním způsobem upravený automobil, který si pořídil hlavní hrdina filmu, byl prodán v internetové aukci za 10 tisíc amerických dolarů. (Ollie235)

Reklama

Reklama