Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Flego 

všechny recenze uživatele

Normálna slušná rodinka. Majú prácu, školy a individuálny prístup k internetu. Násťročné dievča chatuje a telefónuje s internetovým priateľom a nikto nič netuší. Ani ona. Že je niekomu známy tento model ? Možno sa to deje aj u vás... Režisér tohto filmu je Ross z Priateľov a treba uznať, že si vybral aktuálnu tému, ktorou oslovuje diváka. A robí to dobre. Pomáhajú mu k tomu Clive Owen v úlohe otca a Liana Liberato v úlohe naivnej mladučkej Annie. Nie je to však bez chýb, pre väčšiu údernosť bolo použitých zopár scenáristických barličiek ( zabudnutá taška s databázou ), ale na výsledku, že podobný film je potrebný ako soľ, to nič nezmenilo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak když si slaboduchá čtrnáctka nechá dobrovolně zrevidovat bobra od nějakého pětatřicetiletého internetového úchyla a navíc se jí to i líbí, jde prý pořád o znásilnění !! No nic, holky, končíme! Už žádné Bonpary od strejdy verbala! A já blbec jsem si zrovna zřídil účet na Assbooku, aby se nám lépe chatařilo. Hnusná diskriminace! Když vám vykropí hrobku klidně celé fotbalové mužstvo dorostenců, všechno je OK, ale chudák obstarožní kolonádní obšoust musí čekat do šestnácti. Jak si pak má jeden pořádně užít! Po nadějném úvodu se film zvrhne v hodinové, nudné plačky a deprese nasraného tatínka. Jako otec se mu snad ani nedivím. Mně přijít domů dcera, že jí skvěle ojel nějaký týpek, se kterým jsem chodil na základku, a že ho děsně miluje, taky budu mít chuť nafiletovat ho na rybí prsty, nicméně začal bych s dcerunkou! Okamžitě bych aplikoval Fritzlovu terapii kombinovanou s Kuřimskou metodou a kuřte si, že by internet viděla tak ve čtyřiceti. To Američané jsou jinačí. Holka byla znásilněna, i když nadšeně přirážela a s radostí olizovala všechno, co mělo aspoň dvacet centimetrů, je to děsná chudinka, zaslouží si nový mobil a musí se kolem ní chodit po špičkách. Depku má z toho akorát ubohý tatínek, usedavě pláče kašle na práci a mlátí každého, kdo mu vizáží připomíná pedofila. Nuda k uzoufání, zpracování akorát tak nesere a já se divím, že má pan Tlouba potřebu brát takové laciné, televizní štěky. Že by si mu s dcerkou taky pohrál nějaký fešák kapku za zenitem? ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale film nepřináší nic nového. Filmů s podobnou tematikou jsou mraky a tohle je prostě další z mnoha, takže pro mě podprůměr. To, že chatování je vlastně plné anonymity a sexu dneska ví už každý puberťákk (kromě hlavní hrdinky - očividně). Kdyby to bylo trochu drsnější ve stylu a la Výkupné, bavila bych se. Takhle jsem prostě jen koukala a čekala, kdy se ten pán vloupe do baráku a trochu se to rozjede. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

... už je to tu zase - budu si stěžovat na perfektně navozenou atmosféru v první části, kdy se mladá dívka stane "obětí" pedofila. A té druhé části, která nudí až je mi to líto. Protože začátek má opravdu šťávu a snad se mi nikdy nestalo, že bych tak moc cítil s hlavními postavami už na začátku. Jasně, v tomhle věku je to naivní, myslí si to, že svět je růžový, že se nic špatného stát nemůže - chyba lávky! Nepřekvapuje mě chování dívky, v tomhle věku jsou všechny stejné a atmosféře filmu to ale z nějakého důvodu spíše škodí. S tím spjaté je, že dívce trvá poměrně dlouho, než si uvědomí, co se stalo - má názor, že není pro nikoho hezká a jen ten "pán" ji vidí tak, jak by chtěla, aby ji viděli ostatní. Poctivě budovaná atmosféra se postupem rozplyne jak pára nad hrncem, každopádně všem náctiletým by se tohle mělo pouštět! Preventivně!' ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Trailer lákal diváka na niečo mrazivé, ale v celkovom dôsledku je to "iba" psychologická dráma postavená na výborných hereckých výkonoch a dialógoch týkajúcich sa jednej a tej istej ústrednej témy. Práve preto môže dôjsť pri očakávaniach akého si thrilleru možno až k pocitom nudy, resp. k sklamaniu, pretože napätie, ktoré sa na začiatku pekne kryštalizuje postupom času mäkne a ostáva už len psychologický pohľad na jednotlivé charaktery a ich spôsoby akými sa vyrovnávajú so vzniknutou situáciou. Takže odporúčam vypustiť predstavu thrilleru pred pozeraním tohoto snímku z hlavy a človek si tak odnesie príjemný herecký zážitok s určitým odkazom a hĺbkou. Ja som očakával niečo trošku iné a tým sú aj moje konečné dojmy ovplyvnené, celkový pocit je ale dobrý. [3 a pol *] ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama