Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nezkušená a příliš důvěřivá holka naletí na řečičky a lži obstarožního prasáka a ještě má snahu jeho hnusný čin obhajovat. Není to žádná intelektuální smršť, ale film důležitý pro dnešní dobu, hlavně pro teenagery. Podle toho taky moje hodnocení. (A jsem velmi ráda, že mládež na čsfd by se nikdy tahle nachytat nenechala, soudím dle komentářů). Btw Catherine Keener by měla střízlivěji volit role. Zde vypadala jako vysloužilá babička, resp. Owenova matka. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ DEN: On: "Čauki, jsi supa kost!" Ona: ""Ahojík! Pošli mi fotečku!" On: "Je mi 16. I love U!" Ona: "Jůů, jsi hezkej! I love U 2!" On: "Určo máš hezký kozy, chci si na ně sáhnout!" Ona: "Lolinky:-) Kdy a kde?" On: "Zítra v bordelu! I love U!" Ona: "I love U 2! Mocinky se těším! Páček miláček." On: "Shledáček poštěváček! Jo a je mi vlastně 25..." DRUHÝ DEN před bordelem: On: "Čauki, jsi supa kost!" Ona: "Tobě není 25, fňuk, ty jsi mi lhal." On: "Co na tom záleží? I love U! Tady máš sexy prádélko." Ona: "Tak jo." On: "Pojďme do šmajchlpokoje." Ona: "Když já nevím..." On: "Jsem to já, pořád já, stejný člověk, se kterým jsi chatovala! Nevšímej si té francouzské hole, jaterních skvrn a vyndavacích zubů. I love U!" Ona: "No tak jo." On: "Oblíkni si to prádélko." Ona: "No tak jo..." On: "Jsi seksy!" Ona: "Jako fakt jo? Nezklamala jsem tě?" On: "Počkej, jen si sundám slipy..." Ona: "Když já nevím... no tak jo. Mhhhhhmmmmmm....ano... ano... ano! I love U!" TŘETÍ DEN: Oni: "Byla jsi znásilněna." Ona: "Ne! Lžete! On mě miluje! Já ho miluju! Nenávidím vás!" PÁTÝ DEN: Oni: "Měl i několik jiných." Ona: "Ach můj bože! On měl i jiné, takže mi lhal, že jsem výjimečná! On mě znásilnil!" Grrrr, co je tohle za debilní dobu! Sexuálnímu loudilovi jsem se nijak extra nedivila, prostě využil své mentální převahy, aby si zašustil se zajíčkem. Ale tu pubertální čulinu jsem měla celý film chuť vyfackovat tak, že by po každém "plesk" chytila druhé "dup" od zdi! Ten film mě strašně iritoval, ba přímo sral, je to oslava stupidity. A nepomohl ani afektovaný dabing Clivea Owena. Verbal to shrnul naprosto dokonale. 39% ()

Reklama

Kailo 

všechny recenze uživatele

V úvodu filmu si říkám ,,kde nechal Clive(jako postava) mužské myšlení?! Potažmo, kde je nechal Rosíček Shwimmer?", a v druhé si řikám - ,,co to dělá, proč to dělá, proč jedná tak lehkomyslně a zbytečně agresivně, proč je ta malá holka tak naivní a blbá, proč jsou vlastně všichni blbí?" Celých 90 minut jsem na to nemohl přijít a štvalo mě to, ale posledních pár desítek minut dovolilo mé napuklé žíle, zase v klidu splasknout. Film jako takovej, je suprovej - Clive, zajímavé kontroverzní téma - internet a úchylové, skvělé dialogy a, jak se dalo čekat, dobře odehrané role. 75% [HD] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

14 ročná dievčina sa zoznámi cez zoznamku s neznámym chlapíkom, ktorý je o niečo starší, ako pôvodne myslelea a vyspí sa s ním. Dozvie sa o tom jej okolie a polícia po páchateľovi zneužitia dievčaťa pod zákonom začne pátrať. Nejde to ale príliš rýchlo, tak sa iniciatívy chopí jej otec. Znie to ako námet na tuctový triler s otázkou hľadania identity, ale Trust trilerom vo svojej podstate vôbec nie je. Je skôr vydarenou psychologickou drámou založenou na skvelých výkonoch hlavných predstaviteľov. Týmto klišé výrokom komentár končím a dodávam, že ak vám takáto charakteristika pri takejto zápletke nestačí a potrebujete sledovať pátranie po páchateľovi a záverečnú prestrelku, tak je to proste iba škoda. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Schwimmer natošil film o holce, která si dá rande s pedofielm a pak mu ještě ráda dá. No kdo chce kam, pomůže si tam. Celý film však působí dvojnásobnou stopáži. Měl jsem pocit, že film má 200 minut. Není to tím, že by herci hráli špatně. Owen a zbytek ansámblu jsou přesvědčivý, ale postupně se film začne táhnout, ztrácet a směřovat někam jinam. Rozhodně se netěšte na thriller a nějaké důmyslné vyšetřování. Vše se povětšinou děje v rodinném kruhu. Každopádně je film slušně obsazen, odehrán i natočen. Tady uvidíte, že někdy ty holčičky těm "prasákům" skačou do postelí samy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama