Reklama

Reklama

Dai noi muk taam 009

  • Čína 大內密探零零狗 (více)

Obsahy(1)

Louis Koo je jedním z 12 královských strážců, ochraňujících hloupého císaře, jako jediný však neumí kung-fu. Na rozdíl od svých vrstevníků, je vědec a vynalézá mnoho fantastických zlepšováků na ochranu Jejího Veličenstva, před zlými ninja vrahy. Nicméně nebezpečí číhá blízko domova, např. v podobě nebezpečného eunucha Lorda Unicorna. (spitr)

(více)

Recenze (5)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Dře to, ale ještě to jde. Fan Siu-wong mě nehorázně bavil a k nenáročnému "kopanec do koulí-ptakopyskem po hlavě-nazvraceno v pekingské kachně" HK humoru mám veskrze pozitivní vztah, takže tu půlhvězdu milosrdně zaokrouhlím směrem nahoru. (Lidé, kteří hongkongské absurdní slapstick frašky dvakrát nemusejí, ať jdou radši o film dál.) ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Wong Jink se snaží pokračovat s výrobou komediálních filmů, které paroduje Stephen Chow. Bohužel tento film není ani opravdu legrační. Doporučuji pouze pokud jste hard core fanoušek některých z uvedených herců. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle super crazy blbůstku. Smál jsem se od začátku do konce. Pěkné kung fu a na asiaty i docela pěkné kosti. Doporučuji :) ()

Liverka 

všechny recenze uživatele

To byla jízda:-) Celý tým byl skvěle sehraný, když jsem viděla, jak se u natáčení bavili oni, tak jsem se bavila ještě 2x víc. Trochu mi to připomínalo parodie Mela Brookse, které jsou taky založené na dokonalém přednesu a lehkém, ale sečtělém a úsměvném humoru. Jednu hvězdičku bych ubrala za zabití eunucha, protože i když hrál zápornou postavu, tak bylo opravdu těžké s ním nesympatizovat. Kdo má rád klasické/bláznivé HK komedie, kantonštinu a rád se baví, tak doporučuji. Už se moc těším na pokračování - His Majesty's Magistrate snad už v roce 2013:-) ()

Reklama

Reklama