Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Zemi se blíží tlaková vlna supernovy. Už zničila Pluto a tři vědci - americký profesor Kelvin, profesorka Huan Ye z Číny a profesor Jižinsky z Ruska - se přou, zda jaderné hlavice odpálit uvnitř magnetosféry nebo vně. Všude řádí tornáda, zemětřesení a blesky, jen na základně NASA svítí slunce. Trojice vědců odstartuje raketoplánem, na oběžné dráze jim přestanou fungovat počítače... Podaří se jim ručně přeprogramovat místo výbuchu a tím Zemi zachránit? (novyto)

(více)

Recenze (39)

topi80 

všechny recenze uživatele

Natočit katastrofický film na koleni je výkon hodný obdivu, ale protekce stranou. Asylum jsou dostatečně zkušení týpci a v tomto filmu se jim nepodařilo nic. Dokáži se přenést přes to, že v centrále NASA, která je umístěna v jakémsi skladu (ve kterém jsem snad zahlédl dokonce i šroťák), rozhodují o záchraně světa a o vyslání raketoplánů s jadernými hlavicemi do kosmu tři týpci (americký správňák, dívčina z Číny a vodkou namazaný Rus) u PC. I přes to, že si tam chodí teroristé jak do supermarketu. Ale když je mi osud všech postav (včetně holek, kterým se postupně porouchají 4 auta) i celého světa naprosto ukradený, pak se na katastrofickém filmu cosi nepovedlo. ()

Elegnor odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem koukal jen z jedinýho důvodu - všiml jsem si, že mám poslední dobou dost vysokých hodnocení, a aby to nebylo podezřelý, tak jsem se rozhodl kouknout na film, kterej je určitě slabší. 1 nebo 2* bych očekával. Ale co se nestalo. Prvních dvacet vteřin mě rozesmálo, prvních pět minut mě rozesmálo, po první hodine jsem byl pln euforického drogového smíchu, bohužel ne díky zamýšlené zábavnosti snímku, zbytek filmu jsem propadal hluboké nezastavitelné depresi... TOHLE JE SR**KA!! Absolutní! Od začátku jsem neviděl ANI ŠPETKU REALIČNOSTI - ani v dějový linii, ani v chování či myšlení postav.. Nejsem ani odborník na supernovy, ale že by před svým výbuchem nechaly gama zářením explodovat družice, způsobovaly zemětřesení, sesuvy a nepřirozený bouřky? Ale jděte... Když vynechám faktický a realistický chyby (95% filmu - vše kromě presents na začátku a závěrečných titulků), zbejvá už jen podtrhnout absolutně NICNEŘÍKAJÍCÍ scénář, plochý, ničím NEZAJÍMAVÝ postavy, PŘÍŠERNÝ EFEKTY hodný nízkorozpočťáku z první půlky osmdesátých let a PRAŠIVÝ herecký výkony. Kolem a kolem by šla hvězdičková HODNOTA zaokrouhlit na NULU. To by ovšem musela chybět scéna kdy BLESK rozbije BOČNÍ OKÝNKO u rozjetýho AUTA.. Tak to pardon, ale tohle je pro mě zatím bračka (kombinace braku a něčeho jinýho) tohohle roku, ne-li nejvěší vůbec.. Tohle se prostě nehodí ani v neděli odpo na Novu.. :((((((((( (-1)* ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tieto Asylum hobbyfilmy strácajú na svojej kvalite akonáhle nieje v názve slovo MEGA. Presne tento veľký deficit zasiahol aj Supernovu. Nieže by asylumáci stratili zo svojho šarmu, ale čo i len minimálny pokus o serióznosť skazí snímku celkový dojem. Dojem vybudovaný na výprave počítajúcej asi 10 pseudohercov, na vesmír likvidujúcom stupídnom námete či už kultových počítačových efektoch. Je jasné, že aj MegaSharky, MegaPirane či MegaPythony niečo stoja. Preto sa natáčajú podobné jednorázovky priživujúce sa na čoraz väčšej panike ohľadne čísla 2012. Mimochodom 2012 bolo umne marketingovo vsunuté, nakoľko sa v samotnom filme ani raz nespomína. Preto mayista či hľadač podobne znejúcej emmerichovky v záchvate nákupnej horúčky teoreticky siahne aj po tomto dífku. A o toto tu práve ide! Je jasné, že aj tieto skvosty musia mať svojich divákov. Ja sa medzi nich hrdo hlásim. No na Megaväčšie kultovky skrátka ani zďaleka nemajú. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze demence tohoto filmu, je srovnatelna s takovou, kterou Freud popsal jako "divnou". Nema asi cenu popisovat zapory tohoto pokusu o prispeni do filmove tvorby, protoze kazdy rozumne uvazujici clovek musi videt, tu spoust, ktere se tu tvurci dopustili. Kazdy zacek, s penalem plnym napadu, by dokazal vymyslet a vytvorit daleko propracovanejsi a chytrejsi vec. Hned me napada jeden namet - pokus o zazehnuti vlastnich prdu. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Děkuju filmařskému průmyslu, že natáčí alespoň průměrné filmy, člověk si jich pak váží když vidí tohle. Nebýt flašky červeného (frankovka modrá), tak bych to snad nedokoukal. Na tomhle filmu je všechno špatně a to nemluvím o speciálních efektech, to si ani nebudu opotřebovávat polštářky na prstech od úderů do kláves. Hvězdička za 2 spocený holky, dalo se na ně trošku koukat. 10% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama