Reklama

Reklama

3-Day Weekend

všechny plakáty

Obsahy(1)

Několik přátel se rozhodne absolvovat se svými partnery prodloužený víkend na horské chatě, daleko od rušného městského života. Víkend tak spolu tráví velmi heterogenní skupina lidí, mezi nimiž vznikají nová neočekávaná přátelství, mezi druhými naopak napětí vzrůstá a končí rozchodem. Jedni půdu pod nohama získávají, druzí ji ztrácejí. (pierre0068)

(více)

Recenze (2)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Já osobně bych to za drama nepovažovala ... Romantické drama možná, ale naprosto přesné by to bylo, kdyby to bylo popsané jako romantická komedie. Ano, je tam rozchod a celý film je vlastně pouze o řešení nějakých vztahů, což naprosto nesnáším, ale u tohoto filmu mě to vůbec nevadilo, právě naopak ... Vtipná odlehčená atmosféra, kterou protíná pár ne zas tak závažných hádek. Plno krásných chlapů, kteří své role zvládají skvěle, inteligentní scénář a skvělá kamera, proto nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem ... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Průměrný konverzační film mi spíše připomínal divadelní představení. Nehybné scény, nekonečné kecanice. Také mám výtku ke zjevu herců, ti starší vypadali mnohem lépe než ti mladší (kromě jednoho) a ti dva „eskorti“ absolutně zjevově neopovídali, vrásčité tváře, vypadali mnohem starší než na 20 let a spíš by měli platit oni těm starším ... 5544 ()

Reklama

Reklama