Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malé vlakové nádraží přijíždí vlak s tajemnými vagóny. Celé město je zrovna podvoleno vojenskému cvičení, tři vojáci si však chtěli toto cvičení odpustit, a tak se dostávají na nádraží. Tam však dojde k potyčce s ochrankou a nešťastnou náhodou z jednoho vagónu začne unikat "ne tak smrtící" plyn. Srbsko se během chvilky zaplní oživlými mrtvolami, kdo přežije? (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ale no táák, zase tak špatné to přece není. :-) Jasně, amatéřina je poznat v každém záběru, scénář nejspíš dopisovali ještě během natáčení a o nějakém hlubším poslání tady nemuže být ani řeč, ale kdo o to taky stojí? Oprostíme-li se velkých očekávání a příjmeme fakt, že nejspíš nepůjde o zombie horor století, dostaneme odpočinkově jednoduchou záležitost s příjemnou stopáží, která především za denního světla ukáže svou vlídnou gore tvář a utěšeně rostoucí počet rozsekaných zombie vykouzlí na tváři široký úsměv. První pokoukání potěšilo, podruhé vidět už pravda netřeba. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomu se říká "THE BEST SHIT"! Vlak, cisterna, únik plynu..... a pak to začalo. Herecké výkony na úrovni amaterského kroužku. Dialogy zřejmě četli z papíru. Vše monotonním hlasem. Nervy drásajíci hudba a do toho masky ala Michael Jackson pokropené marmeládou. Duše Kristova, posvěť mě. Tělo Kristovo, zachraň mě. Krvi Kristova, opoj mě. Vodo z boku Kristova obmyj mě. Utrpení Kristovo, posilni mě. Ať již nenarazím na takovou sračku! AMEN. ()

Reklama

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak nám Srbové představili svůj zombie horor, nemýlím-li se, tak první... A nedopalo to vůbec dobře... Během sledování filmu jsem si pořád říkal, že alespoň ten jeden bodík Zone of the Dead dám, ale díky neskutečně pitomým replikám to prostě nebylo možné... Poslouchat, co ze sebe jednotlivé postavy zvrací, se pro mě po pár desítkách minut stalo neskutečným utrpením... Pokud nejste zrovna milovníci zombie filmů (a to já jsem), tak se tomuto kousku vyhněte hodně velkým obloukem... ()

kakyn odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty bože co má tohle zase být? Nejen že má film stupidní zápletku, ty nejhorší herce, který vybrali těsně před natáčením z náhodných kolemjdoucích, otřesne scénář za ktere bych se styděl i já ale hlavně, když už je to zombie film, tak udělám k*rva pořádně ty zombie. Prostě ne. Na tomhle filmu je špatně úplně všechno. Postrádá jakoukoliv logiku a je tak absurdní co se tam děje, že celou dobu jen nadáváte, nebo se tomu smějete. Jednu chvíli říkají že nemají žádný náboje a v zápětí za rohem už zase pálí ostošest bez přebíjení. Kdyby tam aspoň dali nějakou tu sexy kočku aby to bylo alespoň na tu jednu hvězdu.... ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Proč si někdo jako já pustí tenhle film, i když předem ví, že to bude špatné? Protože čeká, že to bude ten typ filmu, který je zábavný tím, jak je špatný. Oh, jak šeredně jsem se zmýlil! Je to ten typ filmu, který je pouze špatný, špatný a zase jenom špatný a každá další minuta zvýrazňující naprosté neumětelství a amatérismus vyvolává obrovský pocit studu, že na to vůbec koukám. Jelikož nejsem sadomasochista, musel jsem proklikávat, prostě se to nedalo. Velice špatní herci, nekvalitní kamera natáčela snad 10 framů za sekundu (prostě každý pohybující se objekt byl na obrazovce čtyřikrát) a silně viditelný (a nepovedený) pokus působit západně. Postsynchrony PŘÍŠERNÉ! Ruce pryč!!! ()

Reklama

Reklama