Reklama

Reklama

Recenze (4)

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Doposud rozhodně nejslabší dokument týkající se Bilderber Group. Alex Jones si může hlas vyřvat, ale vetší sílu mají jeho fakta. Jeho dokumenty se točí více okolo fakt, zatímco Meyer a Neel davají přednost příběhům. Na mě osobně tohle působí méně. Zajímá-li Vás odlišný pohled na současné globální problémy a příčiny jejich vzniku, sáhněte spíše po Jonesových dokumentech. ()

kaposlav

všechny recenze uživatele

Opäť jeden konšpiračný dokument pri ktorom sa naserete pokial mu uveríte. Bez dabingu je to trápenie, ktoré vás obere o čas a nič vám vlastne nedá. Je to nekonečné hladanie pravdy, ktorú nenájdete. Je to o tom čomu chcete veriť. Čas ktorý by som zabil sledovaním strávim radšej s rodinou. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Každý snímok podobného žánru si veľmi cením, podobne aj tento. Viac-menej mu nemám čo vytknúť, až na jednu dosť závažnú vec. Tou sú nepochybne fakty. Nieže by ich tu bolo málo, no o skupine Bilderberg by som toho uvítal rozhodne viac, nakoľko táto téma ma zaujíma už dlhú dobu. Podľa mňa jeden z najlepších počinov horlivého Alexa Jonesa a dozaista dokument, ktorý sa oplatí vidieť. ()

Reklama

Reklama