Reklama

Reklama

Tajemný ostrov na konci světa

  • Francie Les Mystères de Clipperton (více)

Obsahy(1)

Na samém konci světa, v pustých končinách Tichého oceánu, leží jedinečný korálový atol Clipperoton. Korálový prstenec vytváří lagunu, oddělenou od okolního moře. Uprostřed ní je záhadná "černá díra", o které si říká, že je bezedná. Krajní izolovanost tohoto ostrova z něj dělá neocenitelnou pokladnici přírody. To byl důvod, proč se sem vydala skupina vědců a potápěčů. Měli za úkol prozkoumat všechny části jedinečných ekosystémů, identifikovat živočichy, kteří žijí na atolu i ve vodách, které jej obklopují. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentárny film som videl pred pár rokmi. Po opakovanom vzhliadnuti je možné, že jednu hviezdičku pridám, alebo uberem z dôvodu, že úplne podrobne si to nepamätám, ale dojem ostal pozitívny. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Výborné, zajímavé informace se snoubí s úchvatnými záběry, z nichž mnoho je jinde neviděných, aneb krab užívající svého klepeta k tomu, aby si urval klepeto druhé. A ani jiné záběry nezaostávají, čili v kombinaci se zajímavým komentářem nemám nejmenších výhrad, ač klidně bych snesl větší podrobnost v jednotlivých oddílech vědeckých pracích. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama