Reklama

Reklama

She shi 32 du

  • Hongkong 攝氏32度 (více)

Obsahy(1)

Žena, která se živí jako zabiják, jejíž tělesná teplota je pod normálem, nemilosrdně vykonává zakázky pro různé šéfy. Když se zamiluje do pouličního stánkaře s nudlemi, začíná vidět svět jinak. Ale příliš pozdě, její dramatický osud je už totiž napsán... (Vavča)

Recenze (5)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Režisér Patrick Leung s producentskou záštitou Jeníka Toa stvořil velmi zajímavý akční film s žánrovými přesahy. Důležitá zde není ani tolik akce a kaskadérské kousky, jako spíše vykreslení jednotlivých charakterů a určitá atmosféra snímku, kterou podrthuje výborná, pomalá až snová hudba. Příběh se odehrává v Soulu a Hong Kongu. Korejský bodyguard jde po krku Jacqueline Wu, která jako zabiják neví nic o své minulosti, nebo rodině. Zamiluje se ovšem do stánkáře, co vaří nudle - Ching Wan Lau. Nejen audiovizuální stránká je zde nadmíru povedená, skutečně snímek, který se vymyká klasicky pojatým "killer" filmům. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovýhle akční thrillery se dneska prostě už netočí, i John Woo už na to peče a přitom to jsou fakt skvělý filmy. V podání Beyond Hypothermia se sice nejedná o žádnou pecku, ale rozhodně to potěší, příběh se točí kolem nájemný vražedkyně, což je pro americkou potažmo evropskou produkci takový nějaký tabu a ani se moc nedivim, ale asiati to umí podat přesvědčivě a hlavně řádně syrově a drsně, což se děje i tady a závěrečej perfektní finiš vynahradí i předchozí nedostatky, jako například že příběh je trošku nerozvinutej a vystačí si s málem ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mne to teda vôbec nesadlo. Bolo to strasne chladne a nemal som najmensiu chut fandit tak chladnokrvnej najomnej vrahyni. Akcne sceny su brutalne ale to je vsetko. Prilis ma nebavili. No a k tomu sa mi nehodila ta strasne naivna romanticka zapletka. Koniec ma vôbec nedojal. Prave naopak. Celkom som tym postavam taky kruty osud prial. Fanusikovia Johnnieho To budu asi nadseni. Ja som znova znudeny a znechuteny. 3/10. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Tklivou melancholií prodchnuté kriminální melodrama / neo-noir, v němž byly naštěstí některé momenty připomínající nechtěnou parodii (scény mezi bodyguardem a jeho snoubenkou) bohatě vyváženy scénami, v nichž se snoubil vysokokaliberní emocionální náboj s bravurní filmařinou (závěrečné zúčtování). Jacqueline Wu počínaje dneškem asi miluju. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama