Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Darneth 

všechny recenze uživatele

"I am Giovanni Auditore, and like my ancestors before me, I am an Assassin." Velmi působivý průlet událostmi před iniciací Ezia Auditore da Firenze, jenž nechtěně převzal po otci krvavé řemeslo nájemných vrahů a stal se tak marginálním jedincem-člověkem bez budoucnosti, vyznání a na samotné hranici společnosti. Tento příběh je však o jeho otci, bankéři, který objevil latentní podobu templářského hnutí, jejíž manifest dovedl do konce až jeho syn Ezio. Jak velký převrat se chystá můžete zažít i vy, stačí vidět, hrát a propadnout kouzlu renesanční Itálie. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ako marketingový ťah je to super, ako seriózny krátkometrážny film je to už slabšie. Nikdy ma nejako nevedela nadchnúť počítačová animácia, čo už bola akokoľvek dokonale spracovaná. Film ktorý vnesie hráča do prostredia a zápletky. Moc hry typu RPG nemusím takže mňa na túto hru tento filmík nezlanáril. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodina. Spravedlnost. Čest. Můj meč je veden těmito hodnotami…. Vždycky jsem měl rád herní videa (kolikrát se člověk bavil víc jak u hry). Přiznávám: na Assassin's Creed se nedívám kvůli tomu, jestli Giovanniho mise v zájmu bezpečnosti Florencie bude úspěšná. JÁ JEN ČEKÁM NA POŘÁDNEJ FILM O NÁJEMNÉM ZABIJÁKOVI!!! Těm nejnedočkavějším udělají ony hezké obrázky, správné barvy a trocha dobrodružství radost. Stejně jako hráčům fakt, že to, jak to dopadne záleží jen na nich. Škoda, že to nemohou říct i filmový fanoušci! ()

Krupe 

všechny recenze uživatele

Pane bože, to nemá za účel se tvářit jako celovečerák či něco jiného. Jedná se o filmeček před uvedením hry Assassins Credd II. Neměl na starosti trhat rekordy, byl natočen za jiným účel. Za prvé jako marketingový tah pro chystaný prodej této jinak velmi dobré hry a za druhé i pro fanoušky. Účel si myslím splnil na 100%, jako film nefilm je to velice pěkné, simulace prostředí a doby také, nemá to chybu. Samozřejmě, pro toho, kdo nezná tuto sérii, tak to pro něj je nepochopitelné a nezajímavé. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni Assassin's Creed byla jedna z nejstereotypnejsich her, jaky jsem kdy hral. Oproti tomu dvojka byla pecka. Proto je fajn, ze se tenhle film venuje az dilu druhymu a je to takovej prequel. Co se tyce vizualni stranky, obcas to vypada fakt fantasticky a zaroven filmove, obcas to je jak ozivla hra, ale nekdy to taky vypada znacne odflakly, jak kdyby si jen nekdo trochu pohral s Photoshopem. Co se tyce hercu, vzhledove to s hrou docela ladi, ale o nejakejch hereckejch vykonech nemuze bejt ani rec. Nicmene jako doplnek hry, navic s ubohejma 35 minutama to funguje na vybornou. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama