Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Losik 

všechny recenze uživatele

Naprosto vedle. Nepodařilo se zachytit kouzlo hry, atmosféru, ani kouzlo soubojů. Hlavní herec mi vůbec neseděl, žádný výkon, nic. "Cool" pomalé záběry na tvář hlavního hrdiny nefungovaly. Ve filmu bylo naprosté minimum parkůru a to minimum bylo jako z programu Malování. A od kdy vrah skáče před svojí oběť a pomalu se jí představí? ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

AC II Považujem za najlepšiu hru akú som kedy hral. Nie len fantastickou hrateľnosťou, ale hlavne príbehom a atmosférou. Postava Ezia mi prirástla k srdcu viac ako akákoľvek iná. Tento prequel veľa objasnil hlavne čo predchádzalo SPOILER poprave Eziovich bratov a otca. KONIEC SPOILERU. Na jednej strane vítam, že Giovanniho, Rodriga Borgiu ci Medicciho a Umberta si zahrali tí istí čo v hre, o to viac zamrzí, že Federica a Ezia aspoň tí istí nenadabovali. Potom sa to prejavilo až príliš výrazným anglickým prízvukom oboch. V každom prípade sa však na poli herných filmov jedná o nadpriemerný kúsok. ()

Reklama

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak UBIOFT přidal nějaký ten dolar do filmu. Takhle dopadlo stylem jdeme tam, tam se něco stane a to něco vyvolá nějakou akci. Film vcelku bez citu, bez emocí a bez náboje. Co se mi líbilo, tak byla slušná "grafika", která byla věrná grafice ve hře samotné. Pochvala za konec. Nechat ho takhle otevřený?. Za 1. Díky konce 60%. ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Všechny hry s Eziem (všechny Assassins creed) jsem dohrál. A tohle není vůbec špatný. Dobré zpracování prostředí, pohybů a dokonce pokus sladit chvilky ze hry s tímto filmem. Kdyby těch momentů bylo víc, možná bych dal 5*. Krom toho se mi moc líbila kamera. Jen to, že je půlka v hrozné tmě ubírá na kvalitě. ()

Ware 

všechny recenze uživatele

Podarený prológ k AC 2, ktorý je pochopiteľne určený pre tých, ktorí hru hrali alebo ešte lepšie ju idú len hrať, ostatným nič nedá a je pre nich viac-menej stratou času. Podoba hercov na postavy v hre je celkom dobrá (až na Ezia, ktorý ale vo filme aj tak moc priestoru nedostane), prostredie a bojové scény obstojné, takže nemám dôvod neodporučiť všetkým fanúšikom AC... 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama