Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak UBIOFT přidal nějaký ten dolar do filmu. Takhle dopadlo stylem jdeme tam, tam se něco stane a to něco vyvolá nějakou akci. Film vcelku bez citu, bez emocí a bez náboje. Co se mi líbilo, tak byla slušná "grafika", která byla věrná grafice ve hře samotné. Pochvala za konec. Nechat ho takhle otevřený?. Za 1. Díky konce 60%. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jsa fascinován použitou technologií, ptám se, jaké jsou náklady při použití této techniky? Tipnul bych si totiž, že nijak vysoké, a přitom možnosti jsou tak lákavé... Jen je škoda, že jsou stále vidět rozdíly mezi počítačově zpracovaným pohybem a snahou herců a kaskadérů (aniž bych snižoval význam nebo snahu jedné či druhé strany). Příběhově se jedná o ne zcela zábavné nastínění, které možná až zbytečně otevřeně odhaluje některé prvky následující hry AC II (Pazziové, benátští zrádci, Borgia sám!). Ve zkratce - atmosférické uvedení, jež mělo samo použít efektní zkratku. ()

Reklama

Losik 

všechny recenze uživatele

Naprosto vedle. Nepodařilo se zachytit kouzlo hry, atmosféru, ani kouzlo soubojů. Hlavní herec mi vůbec neseděl, žádný výkon, nic. "Cool" pomalé záběry na tvář hlavního hrdiny nefungovaly. Ve filmu bylo naprosté minimum parkůru a to minimum bylo jako z programu Malování. A od kdy vrah skáče před svojí oběť a pomalu se jí představí? ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

K tomuto ... ehm, ani filmom by som to nenazval. Proste: Asasíni boli odnož islamského náboženstva, nie len partička zabijakov. Fakty o asasínoch nájdete tu- http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni . Ale k filmu. Historicky absurdné, pribehovo chabé, herecký nepresvedčivé. Ale beriem že to bol marketingový pokus o lepší predaj hry. Ale podľ mňa nevyšiel! ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jako skalní fanoušek AC musím chválit a chválit, atmosféra je skvělá, Florencie je tak nějak příjemně povědomá (kdo hrál, ví) a herci stejní jako ve hře (kromě Ezia, což je škoda). Jako předfilmek ke hře je to skvělé, ovšem jako samostatný film nevím nevím, ten green screen je z toho cítit hrozně moc a celé to tak nějak září :) Pokud by se v této atmosféře nesl i "pravý" AC film, nemám námitek, jen míň toho green screenu. Směle do toho. Jsem zvědavý na další Lineage. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama