Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Hru jsem hrála, proto jsem se chtěla podívat co tomu předcházelo. Romano Orzari jako Giovanni je strašně nehezký, ale zase postava slizkého Confidantiera a Borgia je dokonale stejná jako ve hře. Prostředí Benátek, Říma, jejich budovy, uličky a detaily na střechách jsou perfektní. Chvilkami to vypadá stejně jako ve hře. Samozřejmě jako film je to otřesné. Ale dvojku Assassin´s mám ráda , tak proto tři hvězdičky. ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

K tomuto ... ehm, ani filmom by som to nenazval. Proste: Asasíni boli odnož islamského náboženstva, nie len partička zabijakov. Fakty o asasínoch nájdete tu- http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni . Ale k filmu. Historicky absurdné, pribehovo chabé, herecký nepresvedčivé. Ale beriem že to bol marketingový pokus o lepší predaj hry. Ale podľ mňa nevyšiel! ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by som tento počin bral ako plnohodnotný film, išiel by som s hodnotením asi o niečo nižšie. Ako prequel k pokračovaniu vynikajúcej hry Assassin's Creed je to však skutočne vynikajúce, herci, i keď nepodali nejaké svetoborné výkony, sa aspoň vzhľadom podobajú na postavy z hier a počítačové efekty vyzerá skutočne skvele. (75%) ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že Assassins Creed by se eventuelně nějak zfilmovat dal. Jistě, je to sice jen "polévka" a více než půlhodinová reklama ke hře samotné, ale o to kulervoucnější to je. Která jiná hra/série, se může tímle chlubit? Jen velice málo z nich. Zpracovaná je úžasně, kombinace živých herců a CGI se mi prostě líbí a kdyby už vážně došlo i na celovečerní film, také by byl skvělý zpracovaný takto. Scénář - k tomu nic moc vytákat nelze, jelikož se řídí historickými událostmi a musí nějak korespondovat s následujícím dějem ve hře, proto si myslím, že to autoři zvládli jak nejlépe svedli. Celkově tomu nic moc vytýkat nemůžu, ale přecejen... na plných 5 hvězd to u mě není (ty pro mě platí u herní série AC). ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

Vidět CGI středověkou Florencii,Řím či Benátky je neskutečný vizuální orgasmus a nejednou jsem vyvalil oči a řekl něco jako:,,Muhe...Ehehe Eeee...wááu!''Příběh AC2 je mi znám a tak jsem sledoval preqel který mi učaroval svojí profesijonalitou a nádherou středověkých italských měst a okolí.NNejzábavnější ale bylo sledovat intriky rodin a souboje(Zvláště (ne)závěrečný souboj je lahůdka sledovat.),,Jsem Giovanni Auditore da Firenze a jsem asasin." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama