Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto snímku jsem došel k závěru, že udělat z tohoto celovečerní film by bylo úžasné. Velmi rozsáhlý děj tomu velice přidává. Ve snímku se mi líbili jak herci, tak i hudba. Střídání animací s reálí nejde ani postřehnout a celkově se film jeví jen jako reálný. Jsem rád, že můžu udělit 98% a 5hvězdiček Snad se dočkáme i filmu:-)) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jako skalní fanoušek AC musím chválit a chválit, atmosféra je skvělá, Florencie je tak nějak příjemně povědomá (kdo hrál, ví) a herci stejní jako ve hře (kromě Ezia, což je škoda). Jako předfilmek ke hře je to skvělé, ovšem jako samostatný film nevím nevím, ten green screen je z toho cítit hrozně moc a celé to tak nějak září :) Pokud by se v této atmosféře nesl i "pravý" AC film, nemám námitek, jen míň toho green screenu. Směle do toho. Jsem zvědavý na další Lineage. ()

Reklama

Ware 

všechny recenze uživatele

Podarený prológ k AC 2, ktorý je pochopiteľne určený pre tých, ktorí hru hrali alebo ešte lepšie ju idú len hrať, ostatným nič nedá a je pre nich viac-menej stratou času. Podoba hercov na postavy v hre je celkom dobrá (až na Ezia, ktorý ale vo filme aj tak moc priestoru nedostane), prostredie a bojové scény obstojné, takže nemám dôvod neodporučiť všetkým fanúšikom AC... 70% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ako marketingový ťah je to super, ako seriózny krátkometrážny film je to už slabšie. Nikdy ma nejako nevedela nadchnúť počítačová animácia, čo už bola akokoľvek dokonale spracovaná. Film ktorý vnesie hráča do prostredia a zápletky. Moc hry typu RPG nemusím takže mňa na túto hru tento filmík nezlanáril. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak UBIOFT přidal nějaký ten dolar do filmu. Takhle dopadlo stylem jdeme tam, tam se něco stane a to něco vyvolá nějakou akci. Film vcelku bez citu, bez emocí a bez náboje. Co se mi líbilo, tak byla slušná "grafika", která byla věrná grafice ve hře samotné. Pochvala za konec. Nechat ho takhle otevřený?. Za 1. Díky konce 60%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama