Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladý sympatický manželský pár sa presťahoval spolu so svojou dcérou Alice do mestečka Wakewood. On tam začal pracovať ako veterinár a ona si otvorila lekáreň. Zdá sa, že si vybrali skvelé miesto na život. Avšak jedného dňa sa stane hrozná vec. Ich dcéru napadne rozzúrený pes a zabije ju. S touto traumatizujúcou udalosťou sa nedokážu vyrovnať. Starousadlíci im navrhnú, že za pomoci krvavého "Pohanského rituálu" ju dokážu na tri dni priviesť späť medzi živých. Podarí sa to. Lenže malá Alice sa po troch dňoch nechce vrátiť pod zem. Niečo sa pokazilo a bude to mať desivé následky. ** ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto aspoň trocha pozná horory, s určitosťou ľahko uhádne , čo bude nasledovať. Je to odkopírovane od Kinga a keďže cintorín domácich zvieratiek mám rad, tak tento mi tiež bol po chuti. Stále sa tu niečo deje, rituály sú hnusne krvavé a zaujímavé. Je tu niekoľko slušne vygradovaných i krvavých scén a i keď kamera nebola najlepšia (hnusný strih), aj tak niečo vidieť bolo, chvalabohu aspoň za to. Herci nemali svoj deň a sem sa nehodili, kvôli nim som váhal z hodnotením, ale na koniec som dal slabé, ale 4*. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Docela přijemná podivaná která rozhodně dokáže divaka zaujmout, ale něco tomu ještě chybí. Trochu více a hustší atmosféru, lépe ztvárněnou znovuobživlou holčičku, a mohlo to být o poznání lepší a strašidelnější, konec byl ovšem fajn. Já osobně byl ovšem spokojenej a po delší době jsem se slušně bavil. Lehkej nadprůměr, který si jistě své fandy najde. Mimochodem poster je dost dobrej. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Tento horor má pro mnohé diváky klad, že není založen na infarktových lekačkách. A jde to i bez nich. Je to samozřejmě hrozná volovina, už způsob, jakým přivádějí na svět mrtvoly , ale fantasii se v takových filmech asi meze nekladou, pač je to beztak holej nesmysl... Film samotný je docela záživný, vůbec nenudí a přes tu úsměvnost má výbornou komorní atmosféru. Hlavní myšlenka filmu je pro hororové fanoušky lákavá. Atmosférou by to mohlo občas připomenout horor Démon pomsty. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl dost skeptický, trailer moc nezafungoval a cover byl samozřejmě přestřelen až hanba. Ale nakonec to nebylo vůbec špatný. Zajímavý příběh ala Hřbitov domácích zvířat, nějaký to krvavý násilí na dětech a zvířatech, docela dobrá hudba. Toť jest klady. K průšvihům bych pak zařadil obsazení a nulový napětí, ale jinak nic, co by mě vysloveně sralo. K obrozenému studiu Hammer bych si však představoval jinou podívanou. Hrad a jeho tajemné komnaty, hřbitov, mlhu, silný vítr za okny... kdo ví, třeba se té gotiky časem taky dočkáme :) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama