Reklama

Reklama

Michael Jackson - Život a smrt krále popu 1958-2009

  • USA Michael Jackson - History - The King of Pop 1958-2009
všechny plakáty

Obsahy(1)

Michael Jackson – Král popu miliónů fanoušků celého světa. Hudba žádného jiného interpreta se neprodávala v tak obrovském množství. Žádná popová hvězda nezískala tolik ocenění a takové pocty. Žádný jiný zpěvák nevyvolával tolik nadšení a hysterie. Michael byl jedinečný a už nikdy nezažijeme nikoho jemu podobného. Janet Jackson, Jermaine Jackson, Quincy Jones, Diana Ross, Paul Gambaccini a mnoho další celebrit vám přiblíží život i tragickou smrt Michaela Jacksona. Jeho příběh budete sledovat očima zpravodajství, s použitím dříve nikdy nezveřejněných záběrů. Kamkoli Michael cestoval, kamery ITN zachytily každý jeho krok, každou kontroverzní událost i každý triumf. V tomto nejnovějším dokumentu o Králi popu uvidíte i dosud nezveřejněné záběry z jeho života a pohřebního ceremoniálu, včetně tří bonusů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro fandy krále popu naprostá nutnost, pro ostatní fandy dobré muziky velmi dobrá příležitost nahlédnout pod pokličku a na život největší osobnosti populární hudby všech dob. ()

Honziczech odpad!

všechny recenze uživatele

tenhle dokument je příklad toho co vznikne když spatláte videa z youtube a jiná která nepodléhají autorským právům, na midi klávesy k tomu napodobíte nejslavnější Jacksonovy songy a někdo do nich přibližně zabručí text... ()

WilWallace 

všechny recenze uživatele

Myslím že je to to co jsem viděl o víkendu - dokument o Michaelovi, bez jeho hudby. Vydavatel pravděpodobně šetřil na právech, proto jsou zde záběry z vystoupení, kde je Michalelova hudba a spěv nahrazena melodií, která se mimo jiné beze změn táhne celým dokumentem. Ta jedna hvězdička jen za to že jsem se tam dověděl pár věcí, které jsem nevěděl, jinak hrozná nuda. ()

Pacas 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč je tento dokument označován jako hudební. Ani jedna jeho písnička tam nezazněla nebo jsem jí vůbec nezaznamenal. Spíš bych to považoval za dokument bulváru a nezaslouží si lepší hodnocení než dvě. ()

Reklama

Reklama