Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl "sandlerovku" a nemůžu říct, že by mě to nějak vážněji obtěžovalo. Pár povedeným věcí se zde najde. Nejlepší byl podle mě Al Pacino, životní role :D Co mi, ale vadilo bylo, že Sandler hraje i Jill klidně to mohla hrát normální ženská a filmu by to stejně neubralo, spíš naopak dle mého názoru, ikdyž je to o dvojčatech. Řekl bych, že u tohoto filmu platí pravidlo jednou a dost. Ale dal bych si jedno Aldoccacino... ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2012 - Nejhorší film, nejhorší herec v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herečka v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herec ve vedlejší roli - Al Pacino, nejhorší herečka ve vedlejší roli - David Spade, nejhorší herecká dvojice, nejhorší režie, nejhorší prequel, sequel, remake, nejhorší scénář, nejhorší herecký ansámbl... Film získal rekordních 10 zlatých malin... ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobně trapný a nevkusný, jako když se za ženskou převlíkal Eddie Murphy. V půlce jsem to vypnul a dokoukal později - a dá se říct že zbytek nabízí aspoň nějakou zábavu: pidiroli Johnnyho Deppa, tlama při fotbale, papoušek, záchod, něco s Al Pacinem. Fakt jsem asi 3× vyprskl smíchy, ale to nemění nic na tom, že celý film je nebetyčná trapnost. # příběh 3 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten typ dementni komedie, v ktery bych Sandlera cekal. Takze jsem dostal presne to, na co jsem byl pripravenej a dobre jsem se bavil. Vtipy samozrejme nepatri mezi ty inteligentni, ale tech 90 minut film nikde nedrhne a ackoliv ma Sandler daleko lepsi kousky, ja se proste bavil. Sem tam jsou vtipy sice uz lehce humusacky a misty to uz je moc mimo, ale Sandler v dvojroli nema chybu a zdarne mu sekundujou v cameo rolich jeho kamosi typu Alan Covert a dalsi. Sice bych v takovyhle demenci necekal Al Pacina, ale tomu to prekvapive sedlo docela dobre. Takze nevidim duvod, proc nedat slabsi 4*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)

Reklama

Reklama